Darba apraksts
Virtuves ikdienas darba organizēšana;
Kvalitatīva ēdienu pagatavošana;
Pārzināt un ievērot ēdienu gatavošanas tehnoloģiju;
Uzraudzīt ēdienu gatavošanas procesus, kontrolēt ēdienu kvalitāti un atbilstību kalkulācijām;
Veikt produktu pasūtīšanu, sekot līdzi ēdināšanas izmaksām;
Sekot higiēnas normu ievērošanai virtuvē.
Kvalitatīva ēdienu pagatavošana;
Pārzināt un ievērot ēdienu gatavošanas tehnoloģiju;
Uzraudzīt ēdienu gatavošanas procesus, kontrolēt ēdienu kvalitāti un atbilstību kalkulācijām;
Veikt produktu pasūtīšanu, sekot līdzi ēdināšanas izmaksām;
Sekot higiēnas normu ievērošanai virtuvē.
Prasības kandidātiem
Spēja strādāt intensīvos darba apstākļos gan individuāli, gan komandā;
Nopietna un pozitīva attieksme pret darbu;
Labas saskarsmes un organizatoriskās prasmes;
Precizitāte, augsta atbildības sajūta;
Vēlama pieredze ēdienu gatavošanā.
Nopietna un pozitīva attieksme pret darbu;
Labas saskarsmes un organizatoriskās prasmes;
Precizitāte, augsta atbildības sajūta;
Vēlama pieredze ēdienu gatavošanā.
Uzņēmums piedāvā
Apmācības veiksmīgai darba uzsākšanai;
Pilnu darba slodzi;
Konkurētspējīgu un stabilu atalgojumu;
Radošu un dinamisku darba vidi;
Darbu draudzīgā kolektīvā.
Pilnu darba slodzi;
Konkurētspējīgu un stabilu atalgojumu;
Radošu un dinamisku darba vidi;
Darbu draudzīgā kolektīvā.