2023-04-13 14:47:21

REKLĀMAS PĀRDOŠANAS SPECIĀLISTS/-E

CVMarket.lv klients

Darba apraksts

Ja Tev patīk palīdzēt un izskaidrot, būt radošam un atjautīgam, tad mēs vēlamies Tev uzticēt darbu ar jaunajiem, kā arī esošajiem klientiem. Tev vajadzēs iepazīt klientu, noskaidrot viņa vajadzības un piedāvāt veiksmīgāko reklāmas risinājumu. Darbs ietvers gan komunikāciju pa telefonu, e-pastu un citiem saziņas līdzekļiem, gan klātienes tikšanās. Vēlamies, lai Tu veido ilgtermiņa attiecības, līdzdarbojies jaunu projektu attīstīšanā, sagatavo klientiem personalizētus reklāmas piedāvājumus un analizē reklāmas kampaņu rezultātus.

Prasības kandidātiem

No Tevis sagaidām pozitīvu domāšanu, vēlmi mācīties un nebeidzamu optimismu. Pieredzi pārdošanā, reklāmā vai medijos, protams, uzskatīsim par priekšrocību, taču tā nekādā gadījumā nebūs noteicoša mūsu izvēlē. Nepieciešams brīvi runāt latviešu un krievu valodās, ātri orientēties skaitļos un pārvaldīt populārākās biroja datorprogrammas.

Uzņēmums piedāvā

Vēlamies Tev piedāvāt darbu visprogresīvākajā mediju nozarē, modernu darba vidi un atsaucīgus kolēģus, no rezultāta atkarīgu atalgojuma sistēmu un neierobežotas karjeras iespējas starptautiskā uzņēmumā. CV un motivācijas vēstuli lūdzam sūtīt uz kristine.vutkevica@delfi.lv Lūdzam ievērot, ka sazināsiemies tikai ar otrās atlases kārtas kandidātiem!