Darba apraksts
Vadīt, organizēt un kontrolēt restorāna un banketu nodaļas darbu;
Nodrošināt nodaļas personāla vadību, nosakot viņu pienākumus un atbildību;
Restorāna ēdienkaršu un dzērienu karšu teicama pārzināšana;
Atbildība par organizēšanu un jaunu viesmīļu apmacību.
Nodrošināt nodaļas personāla vadību, nosakot viņu pienākumus un atbildību;
Restorāna ēdienkaršu un dzērienu karšu teicama pārzināšana;
Atbildība par organizēšanu un jaunu viesmīļu apmacību.
Prasības kandidātiem
Iepriekšēja darba pieredze viesnīcas restorānā obligāta;
Ļoti labas latviešu, krievu un angļu valodas zināšanas. Papildus valodas zināšanas tiks uzskatītas par priekšrocību;
Spēja ātri un efektīvi strādāt patstāvīgi un komandā;
Uz servisu orientēta personība, pozitīvisms, laipnums, izcilas komunikācijas spējas.
Ļoti labas latviešu, krievu un angļu valodas zināšanas. Papildus valodas zināšanas tiks uzskatītas par priekšrocību;
Spēja ātri un efektīvi strādāt patstāvīgi un komandā;
Uz servisu orientēta personība, pozitīvisms, laipnums, izcilas komunikācijas spējas.
Uzņēmums piedāvā
Interesantu un atbildīgu darbu dinamiskā vidē;
Konkurētspējīgu atalgojuma un motivācijas sistēmu;
Lieliskas profesionālās attīstības un mācību iespējas;
Modernu darba vidi un draudzīgu kolektīvu.
Konkurētspējīgu atalgojuma un motivācijas sistēmu;
Lieliskas profesionālās attīstības un mācību iespējas;
Modernu darba vidi un draudzīgu kolektīvu.