2023-04-13 14:47:21

JAUNĀKAIS TULKOŠANAS PROJEKTU VADĪTĀJS/-A

CVMarket.lv klients

Darba apraksts

Profesionāla klientu apkalpošana projektu izstrādes ietvaros;
Tulkošanas projektu izmaksu/izpildes termiņu sagatavošana un darba koordinēšana;
Izstrādāto tulkojumu tehniskā atbilstības pārbaude;
Sadarbība ar tulkiem, tulkotājiem, redaktoriem un korektoriem.

Prasības kandidātiem

Izcilas latviešu, angļu un krievu valodas zināšanas (šīs 3 valodas – obligāta prasība – rakstīt/runāt/lasīt), (par priekšrocību tiks uzskatīts, ja pārzināsi vēl kādu valodu).
Lieliskas komunikācijas spējas;
Spēja ātri reaģēt un pieņemt lēmumus;
Spēja strādāt komandā;
Iniciatīva, spēja patstāvīgi plānot un organizēt savu darba laiku;
Ļoti labas prasmes darbā ar datoru (priekšrocība, ja pārzini CAT rīkus);
Pozitīva attieksme un iekļaušanās esošajā kolektīvā, kur strādājam ar mērķi vienmēr palīdzēt mūsu klientiem risināt ar valodām saistītus jautājumus.

Uzņēmums piedāvā

Stabilu un konkurētspējīgu mēneša algu; Veselības apdrošināšanu; Papildus kvartāla bonusus; Apmaksātu auto parkingu pie biroja vai apmaksātus transporta izdevumus; Regulārus komandas pasākumus, svētkus un gardas kopīgas pusdienas; Birojs atrodas centrā, skaistā biroju ēkā ar iekšpagalmu ar velo novietni pie biroja logiem; Interesantu, izaicinājumiem bagātu darbu ar klientiem un tulkotājiem no dažādām valstīm; Profesionālas un padziļinātas apmācības; Atsaucīgus, draudzīgus un motivētus kolēģus; Ļoti labus darba apstākļus; Lielisku attieksmi no vadības; Izaugsmi uzņēmuma ietvaros (jaunākā projektu vadītāja pirmais pakāpiens pa karjeras kāpnēm ir kļūt par pilntiesīgu projektu vadītāju). Lai pieteiktos vakancei, spiediet uz pogas "Pieteikties".