2023-04-13 14:47:21

Sabiedriskā transporta plānotājs/-a

CVMarket.lv klients

Darba apraksts

Aicinām pieteikties Attīstības pārvaldes Stratēģiskās un biznesa plānošanas nodaļas amatam: sabiedriskā transporta plānotājs. Galvenie amata pienākumi: 1. Nodrošināt sabiedriskā transporta pakalpojumu Jūrmalas pilsētas maršrutu tīkla pilsētas nozīmes maršrutos un pasažieru komercpārvadājumu organizēšanu. 2. Izvērtēt sabiedriskā transporta maršrutu sarakstus pašvaldībā. 3. Kontrolēt pašvaldības sabiedriskā transporta jomā noslēgto līgumsaistību izpildi, pašvaldības piešķirto budžeta līdzekļu likumīgu un racionālu izmantošanu. 4. Izvērtēt pieteikumu atbilstību normatīvo aktu prasībām un sagatavot izsniegšanai izpilddirektora lēmumus speciālo atļauju (licences), kā arī sagatavot izsniegšanai licences kartiņu un autobusu maršrutu apliecinājumus par regulāriem pasažieru pārvadājumiem. 5. Veikt maršrutu līniju būvju atbilstības kontroli. 6. Sniegt atzinumus par nacionālā, reģionālā un vietējā līmenī izstrādātiem normatīvo aktu un attīstības plānošanas dokumentu projektiem pārvadājumu un transporta jomā pārstāvot pašvaldības intereses.

Prasības kandidātiem

1. Augstākā izglītība transportā un loģistikā;
2. Vismaz divu gadu darba pieredze sabiedriskā transporta plānotāja vai līdzīgā amatā;
3. Vēlama pieredze valsts vai pašvaldības iepirkumu sagatavošanā;
4. Labas svešvalodu zināšanas (krievu valodas un angļu valodas) tiks uzskatītas par priekšrocību;
5. Prasme strādāt komandā, organizatora spējas, disciplinētība un precizitāte;
6. Vēlme celt savu profesionālo kvalifikāciju, komunikabilitāte un laba saskarsmes kultūra;
7. Labas iemaņas darbā ar datoru: MS Office programmām, liela informācijas apjoma datu bāzēm, interneta pārlūkprogrammām.

Uzņēmums piedāvā

Pieteikuma vēstuli, dzīves aprakstu (CV), izglītību apliecinošu dokumentu kopijas un atsauksmes (vēlams) viena mēneša laikā no sludinājuma publicēšanas dienas lūdzam nosūtīt elektroniski. Sazināsimies ar kandidātiem, kurus uzaicināsim uz pārrunām. Tālrunis informācijai: 67093921 Lai pieteiktos vakancei, spiediet uz pogas "Pieteikties".