Darba apraksts
• Novērtēt pārtikas produktu kvalitāti, veikt to pirmapstrādi.
• Gatavot un noformēt ēdienus un piedevas.
• Pārzināt ēdienu gatavošanas un pasniegšanas tehnoloģiju.
• Ievērot ēdienu receptūras un kalkulācijas.
• Piedalīties pie jaunu ēdienu izstrādes un esošo pilnveidošanas.
• Piedalīties darba apmācībās un degustācijās.
• Gatavot un noformēt ēdienus un piedevas.
• Pārzināt ēdienu gatavošanas un pasniegšanas tehnoloģiju.
• Ievērot ēdienu receptūras un kalkulācijas.
• Piedalīties pie jaunu ēdienu izstrādes un esošo pilnveidošanas.
• Piedalīties darba apmācībās un degustācijās.
Prasības kandidātiem
• Vēlama izglītība vai kvalifikācijas kursi pavāra specialitātē.
• Darba pieredzi pavāra amatā.
• Vēlmi strādāt un apgūt jaunas iemaņas.
• Precizitāti un augstu atbildības sajūtu.
• Pozitīvu attieksmi pret veicamo darbu un kolēģiem.
• Derīga personas sanitārā grāmatiņa.
• Darba pieredzi pavāra amatā.
• Vēlmi strādāt un apgūt jaunas iemaņas.
• Precizitāti un augstu atbildības sajūtu.
• Pozitīvu attieksmi pret veicamo darbu un kolēģiem.
• Derīga personas sanitārā grāmatiņa.
Uzņēmums piedāvā
• Darbu atpazīstamā un latviskā uzņēmumā.
• Darbu maiņās, saskaņā ar grafiku.
• Konkurētspējīgu atalgojumu un uz rezultātiem balstītu prēmiju sistēmu.
• Sociālās garantijas.
• Apmācību un profesionālās izaugsmes iespējas.
• Īpaši izdevīgu iepirkšanos tirdzniecības tīklā.
• Transportu no Jelgavas līdz ceptuvei “Lāči”.
• Bezmaksas ēdināšanas un nakšņošanas iespējas.
Lai pieteiktos vakancei, spiediet uz pogas "Pieteikties".