2023-04-13 14:47:21

Projektu vadītājs/-a

CVMarket.lv klients
No 1600 €/mēn. Bruto

Darba apraksts

Mēs savai komandai aicinām pievienoties koka karkasu māju projektu vadītāju darbam Rīgā ar projektiem Norvēģijā un Zviedrijā.

Prasības kandidātiem

No kandidāta sagaidām: 1) Spējas plānot sev norīkotos projektus, tos uzraudzīt, risināt ar projektiem aktuālos jautājumus. 2) Spēju plānot un kontrolēt projekta budžetu. 3) Spēju vadīt un koordinēt projektā iesaistītās komandas un cilvēkus. 4) Spēju brīvi komunicēt ar klientu, piegādātājiem un apakšuzņēmējiem. 5) Iepriekšēju pieredzi kā būvdarbu vadītājam, projektu vadītājam koka karkasu māju būvniecībā. 6) Teicamas (ļoti labas) angļu un latviešu valodas zināšanas. 7) Gatavību doties īslaicīgos komandējumos uz ārzemēm (2-3 dienas). 8) Labas komunikācijas un saskarsmes spējas. 9) Labas organizatoriskās spējas un lietvedības spējas. 10) MS Office zināšanas labā lietotāja līmenī.

Uzņēmums piedāvā

Mēs piedāvājam: 1) Stabilu un ļoti labu algu vienmēr laikā (no 1600,- EUR/mēn. uz rokas). 2) Apmaksātus ceļa izdevumus un labiekārtotu dzīvesvietu ārvalstīs. 3) Darbu starptautiskā uzņēmumā ar ļoti interesantiem projektiem. Lai pieteiktos vakancei, spiediet uz pogas "Pieteikties".