2023-04-13 14:47:21

Administrators/-e

CVMarket.lv klients
300 - 500 €/mēn. Bruto

Darba apraksts

Viena no vadošākajām Latvijas telekomunikācijas kompānijām meklē vislabāko sekretāru savā komandā. Balticom ir:
  • Internets, televīzija un telefonija katrā mājā.
  • 18 gadu Latvijas tirgū.
  • Viens no Latvijas provaideru TOP 3 dalībniekiem.
  • 150 pastāvīgu darbinieku.
  • Apgrozījums vairāk par 6 000 000, 00 eiro. Mūsu kompānija jau 18 gadus darbojas telekomunikācijas tirgū un mēs esam pārliecināti, ka pirmo iespaidu par kompāniju rada tieši sekretārs, tāpēc mums ir nepieciešams darbinieks, kurš: 1) ar prieku komunicē ar cilvēkiem; 2) vienmēr ir laipns, smaidīgs, taktisks un delikāts; 3) labi pārzina uzvedības un etiķetes noteikumus, kā arī veiksmīgi tos pielieto; 4) vēlas mācīties un pastāvīgi sevi uzlabot; 5) izcili pārvalda latviešu un krievu valodas un, kuram ir apmierinošas zināšanas angļu valodā; 6) ir iemaņas darbā ar datoru (vēstuļu sastādīšana, ātrā drukāšana) 7) ir enerģisks un māk ātri un kvalitatīvi veikt darbu; 8) ir darba pieredze sekretāra amatā, bet tas nav obligāti; 9) un ar prieku pieņemsim savā komandā to, kas ir ideju un spēku pilns veiksmīgam darbam. Pamata pienākumi: 1) Tipveida dokumentācijas noformēšana, kas ir saistīta ar personālu. 2) Uzņēmuma iekšējās dokumentācijas noformēšana. 3) Ienākošie un izejošie zvani, kas ir saistīti ar administratīviem jautājumiem. 4) Sanāksmju un citu lietišķo pasākumu organizēšana uzņēmumā. 5) Ienākošās/izejošas dokumentācijas reģistrācija. 6) Dažādu līgumu reģistrācija. 7) Nestandarta jautājumu risināšana un to eskalācija. 8) Dress-koda ievērošana.
  • Prasības kandidātiem

    Mums nav vajadzīgs tas, kurš 1) Nemīl cilvēkus. 2) Baidās no nestandarta situācijām. 3) Ir garlaicīgs un aizvērts pinkšķis. 4) Ir neuzmanīgs pret sīkumiem. 5) Nav gatavs apmācībai.

    Uzņēmums piedāvā

    Mēs piedāvājam: 1) Nepilnu slodzi (4-6 stundas). 2) Darbu jaunā, draudzīgā un lojālā kolektīvā. 3) Stundu darba likmi, apmēram, par 4 darba stundām iznāk 300 eiro uz rokām. 4) Reālas karjeras izaugsmes iespējas (vertikālās un horizontālās). 5) Medicīnisko apdrošināšanu. 6) Balticom kompānijas mājas pakalpojumu pieslēgumu ar īpašiem nosacījumiem. 7) Pastāvīgu apmācību. 8) Darbu mūsdienīgā un gaišā ofisā. 9) Jautru atpūtu ar kolēģiem (pasākumi, svētki). Gaidīsim Jūsu CV un motivācijas vēstuli! Pieteikumus pieņemam līdz 25.09.2017. Lai pieteiktos vakancei, spiediet uz pogas "Pieteikties".