2023-04-13 14:47:21

Automehāniķis/-e

CVMarket.lv klients
No 1700 €/mēn. Bruto

Darba apraksts

Nesakiet, ka es jūs nebrīdināju…?! Mums ir nepieciešami vairāki! B-kategorijas autovadītāja apliecība ir OBLIGĀTA. Ja jums piemīt tehniskā domāšana, ja rūpējaties par kvalitāti uzņēmējdarbībā un ilgtermiņa sadarbību klientu apkalpošanā – jūs varētu būt īstais... pat, ja neesat apmācīts mehāniķis! Atsūtiet CV un motivācijas vēstuli, kādēļ jūs esat PIEMĒROTĀKAIS mūsu prasībām!!! Der arī personas bez vai ar vājām angļu valodas zināšanām, bet ar spēju ātri mācīties. Pieteikties drīkst tikai ES valstu pilsoņi no Baltijas valstīm un Latvijas. Atsūtiet CV un īsu motivācijas vēstuli, kurā aprakstāt, kādēļ jūs esat ĪSTAIS vai ĪSTĀ! Atsauces kods:K 1108- 2. NORVĒĢIJĀ. Šis augošs uzņēmums, ko vada viena ģimene jau daudzus gadus – viņi ir iemantojuši zināmu atpazīstamību un reputāciju; jūs esat nozīmīgs faktors turpmākai panākumu gūšanai, un jā, tajā strādā arī citi latvieši, līdz ar to valda dažādu tautību sajaukums.

Prasības kandidātiem

Darbības veids: Šis uzņēmums specializējas riepās, un tur jūs apgūsiet visus biznesa noslēpumus. Jums ir jāpievērš uzmanība, JĀKLAUSĀS un jāievēro dotās norādes, ka arī jāuzņemas atbildība par darbu veikšanu. Filtra nostiprināšana, akumulatora uzlādēšana, automašīnas pulēšana, pārbaužu veikšana, sveču maiņa, pieregulēšana un precīza pielāgošana. Virsstundas ir maz – 1-2 stundas nedēļā, darba laiks no 08:00-17;00, tikai sezonā pēc ziemas un līdz tās iestāšanās brīdim. Jums jāspēj strādāt patstāvīgi, lai nerodas situācijas, kad divi skatās, bet trešais strādā. Ir jāsaprot, kur jāliek kāda skrūve, cik daudz tās jāpievelk, kādā secībā un kur. Kādas riepas ir piemērotas attiecīgai sezonai un ceļu segumam. Noslogojuma ietekme uz gaisa spiedienu, temperatūras un pretslīdes tekstūras, vecuma ietekme. Ģimenes auto vai sporta mašīna – jums tas jāparedz un jāuzdod attiecīgie jautājumi. Loģisks secinājums – klients maksā par kvalitātes nodrošināšanu. Izaugsme: Jūs paši sev nosakāt griestus, bet sāksiet ar dzirdīgu ausi... un aiziet! Var ņemt līdzi laulāto draugu vai draudzeni, un vadība palīdzēs jums atrast viņam/viņai darbu, bet jums pašiem jābūt aktīviem, negaidot, ka sabiedrība visu izdarīs jūsu vietā. Sākumā tas nozīmē pieņemt jebkuru darbu un dot ieguldījumu sabiedrības attiecībā, lai tā varētu palīdzēt jums kādu dienu, kad būs nepieciešams!

Uzņēmums piedāvā

Jūsu mājvieta atradīsies pāris minūšu attālumā; ēdināšana tiks nodrošināta darbavietā, kā arī izaugsmes iespējas un iespēja apgūt norvēģu valodu darbā. Mierīga apkārtne, neliela pilsētiņa, kas ir piemērota vieta bērnu audzināšanai, kā arī infrastruktūru, kas darbojas jau daudzus gadus! Apmaksāts atvaļinājums. Nodokļi sastāda 20-30%, kā rezultātā jums uz rokas mēnesī paliek 1400 EUR. Sīkāku informāciju sniegsim tikšanās laikā! Process: klātienes intervijas (iespējams, izmantojot Skype) pēc jūsu CV un motivācijas vēstules saņemšanas (kurā aprakstīts, kādēļ jūs esat ĢENIĀLI). Ideālā variantā angļu valodā – intervijas angļu un latviešu valodās, bet priekšroka tiek dota tiem, kas runā angliski. Atsauces kods: K 1108- 2. www.prime.lv Ja ieteiksiet mums kandidātu šim vai citam amatam, mēs uzdāvināsim jums romantiskas pusdienas divām personām! Tādēļ, lūdzu, sūtiet CV un kontaktinformāciju! https://www.prime.lv/en/candidate-hunt Pieņemšana darbā uzreiz! LAIPNI LŪGTI! Lai pieteiktos vakancei, spiediet uz pogas "Pieteikties".