Brokastu viesmīlis/-e

CV MARKET klients

Darba sludinājuma termiņš beidzies!

Pieteikties

Darba sludinājuma numurs 170264

Darba sludinājuma numurs

170264

Darba apraksts

Restorāns BERGS ir Rīgas Haute Cuisine restorānu sirds vietā ar pieczvaigžņu šarmu - Berga Bazārā. Tā šefpavārs Jānis Zvirbulis ir garšas perfekcijas patriots, un viņa radītajā ēdienkartē galvenais ir izcils produkts un tā dabīgā garšas kvalitāte. Izcils ēdiens šeit top par mākslas darbu, ko restorāna izsmalcinātā atmosfēra un īpaši veidotais interjers aicina baudīt nesteidzīgi un līdz pilnībai izgaršojot katru garšas niansi.

Viesnīcas HOTEL BERGS restorāns BERGS piedāvā iespēju pievienoties savai komandai brokastu viesmīli.

Prasības kandidātiem

• Vēlama pieredze darbā augsta līmeņa restorānā.
• Profesionāla pieeja darbam un augsta atbildības sajūta.
• Prasme strādāt komandā un patstāvīgi.
• Prasme sazināties latviešu, angļu un krievu valodās.

Uzņēmums piedāvā

• Labus darba apstākļus Rīgas centrā.
• Stabilu darbu saliedētā komandā.
• Darbu maiņās.
• Konkurētspējīgu atalgojumu.
• Veselības apdrošināšanu un sociālās garantijas.

Ja esat ieinteresēti piedāvātajā vakancē, gaidīsim Jūsu CV un motivācijas vēstuli!
Sazināsimies ar kandidātiem, kuri tiks uzaicināti uz pārrunām!

Lai pieteiktos vakancei, spiediet uz pogas "Pieteikties".

Informācija par darba sludinājumu

Atrašanās vieta:
Rīga
Darba amata apraksts:
pilna slodze, pastāvīgs darbinieks (darbs maiņās)
Sludinājums publicēts līdz:
2017. gada 15. janvāris
Ievadīts:
2017. gada 2. janvāris
Pieteikties

Jums būs iespēja pieteikties vakancei, ar vai bez reģistrācijas, nākošajā lapā.


CV MARKET klients

Viesnīca "Hotel Bergs" izveidota 2002. – 2003. gadā, apvienojot divas vēsturiskas Berga Bazāra ēkas, un, godinot Kristapa Berga izaicinošās nākotnes vīzijas, kas ļāva uz kāpostu lauka uzcelt modernu un dzīvu tirdzniecības centru, par tās simbolu ir kļuvis kāposts. Rekonstrukcijas rezultātā ir radīta vieta, kurā mērķtiecīgi saglabātā un respektētā vēsturiskā tradīcija apvienojas ar drosmīgu laikmeta izjūtu un mūsdienu tehniskajām prasībām.