2023-04-13 14:47:21

Kas ir Europass CV?

2016.06.16

Europass CV ir vienots CV standarts visās Eiropas Savienības valstīs, kas ieviests ar Eiropas Parlamenta un Padomes lēmumu. Europass CV ļauj Tev veiksmīgi apkopot savas prasmes, pieredzi, izglītību un citu informāciju, kas noder, lai parādītu sevi darba tirgū gan Latvijā, gan citur Eiropā.

Viena no svarīgākajām Europass CV priekšrocībām ir tas, ka to var izveidot tiešsaistē – tas ir ļoti ērti un Tev atliek tikai sekot norādēm, lai pabeigtu CV. Tev nebūs jāuztraucas par CV formatēšanu un vairāku CV variantu saglabāšanu. Europass CV tiešsaistes vietnē jebkurā brīdī vari augšupielādēt savu Europass CV, veikt izmaiņas tajā, kā arī atzīmēt to informāciju, kuru nevēlies uzrādīt savā CV.

Europass CV formāts palīdzēs Tev radīt uzticama profesionāļa iespaidu, jo darba devējiem visā Eiropas Savienībā ir vieglāk salīdzināt gan savas valsts pretendentus, gan pretendentus no citām valstīm, ja CV ir iesūtīti vienotā Europass CV formātā. Iesūtot CV Europass formātā, Tu būtiski atvieglosi darbu personāla atlases speciālistiem. 

Europass CV priekšrocības ir novērtējis ievērojams daudzums darba meklētāju visā Eiropā – vairāk kā 15 miljoni aizpildītu Europass CV tiešsaistē vien, neskaitot lejupielādētās formas. Europass CV ir pieejams 27 Eiropas valstu valodās un veiksmīgi tiek izmantots arī Latvijā. Vairāk informācijas par Europass CV vari atrast Europass mājas lapā www.europass.lv. 

Lai vieglāk pieteiktos darbiem - reģistrējies cvmarket.lv!

Lai atvieglotu personāla atlases speciālistu darbu un CV veidošanas procesu darba meklētājiem, mēs esam izstrādājuši ērtu CV formu. CV paraugu Tu vari apskatīt šeit

Savukārt, ja Tev vēl nav sava CV un Tu vēlies to izveidot, klikšķini šeit, lai reģistrētos CVMarket.lv un izveidotu profesionālu CV dažu minūšu laikā.

Ja Tev nepieciešams padoms CV sagatavošanā, aplūko kādu no šiem rakstiem

 

Raksts sagatavots sadarbībā ar Nacionālo Europass centru.