2023-04-13 14:47:21

Trīs no desmit cilvēkiem Amora bulta skārusi darbā

2016.06.16

attiecibas_darba_vieta

Romantiskas attiecības darbā – tas nav ne pārsteigums, ne tabu, bet dzīves realitāte – trīs  no desmit aptaujātajiem jūtu ķīmiju ir piedzīvojuši tieši darbā.

“Tas ir likumsakarīgi, ņemot vērā, ka vairāk par trešo daļu savas dzīves pavadām darbā. Ne mazums arī sabiedrībā zināmu situāciju, ka tieši iepazīšanās darba vietā noved pie laulībām nākotnē”  – speciālistu darba portāla CV Market aptaujas rezultātus komentē filiāles vadītāja Renāte Zīverte.

15% aptaujas dalībnieku attiecības darbā uztvēruši vienīgi kā vieglu flirtu. 12% darbā izveidojušās attiecības bijušas slepens sakars. Taču pieņēmumu par romantiskajām attiecībām kā īslaicīgu dienesta romānu “apgāž” fakts, ka katram astotajam  šis romāns izvērties par ilglaicīgām attiecībām.                                      

Tomēr, kā rāda aptaujas dati, lielākā daļa jeb 65% respondentu romantiskas attiecības darbā nav piedzīvojuši, jo vairāk – par tādām nav pat domājuši. Interesanti, ka, salīdzinot ar tādu pašu CV Market aptauju pirms 10 gadiem, par romantiskām attiecībām darba vietā nedomāja tikai 28% aptaujāto. Tomēr ilglaicīgu attiecību izveidotāju darba vietās tobrīd bija vairāk 12%.

CV Market  Valentīndienā un katru dienu  novēl dzīvot un strādāt ar mīlestību.

karjera