
ĒDINĀŠANAS KOMPLEKSA ŠEFPAVĀRS /-E
Darba apraksts
- plānot un organizēt kafejnīcas un bistro ēdnīcas ikdienas darbību;
- nodrošināt klientu kvalitatīvu apkalpošanu;
- gatavot ēdienus;
- izstrādāt un ievērot ēdienu receptūras;
- organizēt un apkalpot banketus;
- sadarboties un uzturēt pozitīvas attiecības ar iekšējo un ārējo klientu;
- sagatavot un apstrādāt struktūrvienībā nepieciešamo dokumentāciju.
Prasības kandidātiem
- iepriekšēja pieredze šefpavāra darbā vismaz trīs gadi un augsta profesionalitāte;
- atbilstoša augstākā profesionālā izglītība;
- prasme strādāt individuāli, organizēt un vadīt kolektīva darbu;
- labas saskarsmes spējas;
- vēlme profesionāli pilnveidoties;
- R-Keeper un Store House programmatūras zināšanas.
Uzņēmums piedāvā
- darbu stabilā uzņēmumā un ieguldītajam darbam atbilstošu atalgojumu
Cita informācija
Pieteikuma vēstuli un CV nosūtīt: SIA” Augstceltne”, personāla pārvalde Republikas laukums 2, Rīga, LV-1010, Fakss - 67878072, e – mail: silvija.grecka@augstceltne.lv