2023-04-13 14:47:21

Elektromontieris/-e

CVMarket.lv klients

Darba apraksts

Finesta Baltic OÜ ir viens no atpazīstamākajiem personāla atlases uzņēmumiem Igaunijā. Viens no mūsu ilgadējiem klientiem – uzņēmums Eolane Tallin AS, kurš nodarbojas ar elektronisko komponentu ražošanu, sakarā ar plānoto straujo uzņēmuma attīstību tuvākajā nākotnē, šobrīd piedāvā darbu lielākam skaitam darba meklētāju. Uzņēmuma ražošanas daļā šobrīd strādā apmēram 400 darbinieki no dažādām valstīm, veidojot draudzīgu un atbalstošu kolektīvu.

Prasības kandidātiem

Tavi galvenie ikdienas darba pienākumi būs dažādu smalku detaļu lodēšana, izmantojot speciālu mikroskopu.

Lai smalko detaļu lodēšanas darbs labi veiktos, ir nepieciešama augsta precizitāte, spēja veikli strādāt un laba redze. Darbs ir sēdošs, darbs tiek organizēts maiņās, pēc grafika – 2 dienas maiņas, strādājot no pl.07:30 līdz 19:30 un 2 nakts maiņas, strādājot no pl. 19:30 līdz 7:30, 4 brīvdienas. Ikdienā darbā pārsvarā galvenā saziņas valoda ir krievu valoda vai dažreiz angļu valoda.

Uzņēmums piedāvā

Bez šīs interesantās darba iespējas Tev tiek vēl papildus piedāvāts: apmācība darba vietā, darba līgums iesākumā uz 6 mēnešiem (ar iespēju pagarināt darba līgumu) dzīvošanu Tallinā. Kā arī nepieciešamības gadījumā vienmēr mūsu atbalstu. Lai pieteiktos vakancei, spiediet uz pogas "Pieteikties".