2023-04-13 14:47:21
FERROMETAL OY FILIĀLE, AKF

FERROMETAL OY FILIĀLE, AKF vakances

Uzņēmuma apraksts
808
Skatījumu skaits
Ferrometal Oy Baltijas reģionā ir pazīstams kā industrijā vadošais stiprinājumu, kas nepieciešami mūsu klientu gala produktu montāžai un uzstādīšanai, piegādātājs. Piedāvājot visplašāko produktu klāstu šajā jomā, tiek nodrošināts, ka nepieciešamie produkti tiek ātri atrasti un savlaicīgi piegādāti klientu ražošanas iekārtām vai darba vietām.

Izmantojot jaunākās tehnoloģijas mūsu rūpnieciskajiem klientiem mēs piedāvājam loģistikas risinājumus, kas pielāgoti viņu vajadzībām. Mēs esam pazīstami ar mūsu Rfid-Kanban risinājumiem, kā arī par mūsu spēju racionalizēt klientu mazo aksesuāru loģistiku.

Attiecībā uz mūsu mazumtirgotājiem, papildus produktiem, mēs piedāvājam apmācību un ekspertu palīdzību, kas nepieciešama, lai apkalpotu specializētus klientus. Mazumtirdzniecības risinājumi, kas paredzēti mazumtirgotājiem, ļauj tiem ietaupīt vietu veikalā.

Būvniecības jomā mēs piedāvājam atbilstošus, kvalitatīvus produktus - visu, sākot no stiprinājumiem, ko izmanto no pamatiem, līdz pat jumta montāžas darbiem. Papildus nepieciešamajiem sertifikātiem un mūsdienīgām zināšanām mūsu apmācības kursi nodrošina jaunākās zināšanas šajā jomā.