2023-04-13 14:47:21

Inženierzinātņu skolotāji

CVMarket.lv klients
2360 - 3913 €/mēn. Bruto

Darba apraksts

Berija Sentedmundsa (Bury St Edmunds) Atalgojums no 28 335 līdz 46 954 EUR gadā, 60 dienu ilgs atvaļinājums un dāsna pārcelšanās pakete Inženierzinātņu skolotāji! Vai jums ir plaša pieredze inženierzinātņu nozarē? Vai pedagoģija ir jūsu kaislība, vai jums ir pieredze skolotāja darbā? Vai jūs meklējat jaunu un aizraujošu iespēju strādāt Apvienotajā Karalistē? Ja jūsu atbilde uz kādu no šiem jautājumiem ir apstiprinoša, Rietumsafolkas koledža (West Suffolk College), kas specializējas tālākizglītībā, pašlaik meklē inženierzinātņu skolotājus. Koledža meklē iedvesmojošus un dinamiskus elektriskās, mehāniskās, ražošanas, kodolu un būvniecības inženierzinātnes skolotājus ar inženiera darba pieredzi. Skolotāji mācīs vairākus inženierzinātņu kursus, arī kursus, kas nepieciešami grāda iegūšanai. Šīs koledžas paplašināšanās dēļ tiks atvērtas arī lieliskas jaunas ēkas un nodrošināts jauns aprīkojums, tāpat jums būs iespēja strādāt kopā ar dažādiem inženierpakalpojumu uzņēmumiem. Šī koledža ir plaukstoša izglītības iestāde, kas atrodas skaistajā Berijā Sentedmundsā, kas ir dzīvīga un vēsturiska pilsēta Safolkas vidienē, Anglijā, tikai pusstundas brauciena attālumā no Kembridžas un stundas brauciena attālumā no Londonas. Koledža meklē izcilus skolotājus, kas spēs aizraut un iedvesmot mūsu studentus, lai viņi sasniegtu vislabākos rezultātus.

Prasības kandidātiem

Nepieciešamā pieredze Izglītība inženierzinātnēs (vai līdzīga kvalifikācija) ir būtiska. Ja nepieciešams, mēs varam nodrošināt pedagoģijas apmācības mūsu brīnišķīgajā izglītības iestādē. Jums jābūt izcilām angļu valodas zināšanām, lai jūs spētu efektīvi sazināties ar studentiem.

Uzņēmums piedāvā

Piedāvājums Jūs saņemsiet lielisku algu no 24 281 līdz 40 237 GBP gadā (no 28 335 līdz 46 954 EUR), dāsnu skolotāju pensiju un finanšu atbalstu, kas paredzēts pārcelšanās organizēšanai uz Apvienoto Karalisti, kā arī 60 dienu ilgu ikgadēju atvaļinājumu. Darbs netiks organizēts maiņās. Ievērojiet: sākumposmā intervijas tiks organizētas ar Skype starpniecību, vēlāk aicināsim jūs uz klātienes intervijām Apvienotajā Karalistē (sedzot saprātīgas ceļošanas izmaksas). Jums pieejama arī dāsna pārcelšanās pakete, kas palīdzēs jums izmantot šo lielisko iespēju Apvienotajā Karalistē. Ja jums ir nepieciešamā izglītība un prasmes, mēs gaidīsim jūsu ziņu. Lai pieteiktos, lūdzu, nosūtiet savu CV, cik ātri iespējams. Darbā tiks pieņemti tikai tie pretendenti, kuriem ir spēkā esoša darba atļauja darbam Apvienotajā Karalistē. Šo vakanci piedāvā Spider. Reģiona fiksētas samaksas tīmekļa personāla atlases (Fixed Fee Web Recruitment) uzņēmums ir pagodināts sniegt atbalstu Rietumsafolkas koledžai, nodrošinot starptautisku pretendentu atlasi. Papildu atslēgvārdi: mācīšana, inženierzinātnes, elektriskā, mehāniskā, ražošanas, kodolu, būvniecības pakalpojumu inženierzinātne Piesakoties šai vakancei, jūs atļaujat Spider iesniegt jūsu CV iekļauto informāciju un jebkuru citu informāciju potenciālajam darba devējam, lai izvērtētu jūsu pieteikumu šim amatam. Spider Web Recruitment neiesniegs un neizmantos jūsu personīgo informāciju nekādiem citiem nolūkiem kā tikai, lai meklētu alternatīvas darba iespējas. Send your CV to 19784650[at]jobs.jobmate.biz