2023-04-13 14:47:21

Klientu apkalpošanas darbinieki/-ces

CVMarket.lv klients

Darba apraksts

"Multikino" aicina pievienoties mūsu komandai. Mēs meklējam klientu apkalpošanas darbiniekus, kuri vēlas apvienot mācības ar darbu, kā arī tos, kas vēlas strādāt pilnu slodzi. Darba pienākumi: Veikt ikdienas darba pienākumus amata ietvaros: biļešu, uzkodu un dzērienu pārdošana, biļešu pārbaude, savas darba vietas un citu kinoteātra telpu uzturēšana kārtībā.

Prasības kandidātiem

Darba prasības: Klientu apkalpošana atbilstoši Multikino standartiem, labas komunikācijas spējas, laipnums, enerģiskums, pozitīva dzīves uztvere, augsta atbildības sajūta, spēja sadarboties komandā un organizēt savu darba vietu, kā arī ļoti labas latviešu un krievu valodas zināšanas.

Uzņēmums piedāvā

5 IEMESLI KĀPĒC PIEVIENOTIES MŪSU KOMANDAI 1. Iespēja apvienot darbu ar skolu/studijām - pievienojoties mūsu komandai Jums ir iespēja noteikt dienas un stundas, kurās Jūs variet strādāt, un noteikt brīvdienas dienās un laikos, kad atrodies skolā vai universitātē. 2. Interesanta vieta, kur strādāt - mūsu kinoteātrī dzīvo ne tikai filmas, bet arī mūzika, sports, tiešraides; strādājot kinoteātrī Jūs varēsiet gan izglītoties un sekot jaunumiem kultūras jomā, gan arī piedalīties dažādos kultūras pasākumos paši. 3. Komunikācija ar cilvēkiem - ja Jums patīk būt starp cilvēkiem, runāt ar viņiem un informēt tos, tad šis darbs ir priekš Jums. Kinoteātris apkalpo gan jauniešus, gan pieaugušos, kā arī bērnus un seniorus, kuri pārsvarā runā latviski, krieviski un angliski. 4. Ieguvumi - saviem darbiniekiem mēs piedāvājam iespēju apmeklēt jaunākās filmas bezmaksas, atlaides uzkodu un dzērienu bārā, kā arī darbinieku saliedēšanas pasākumus. Rezultātā Jūs strādāsiet ne tikai kultūras un izklaides jomā, bet arī paši izmantosiet kultūras un izklaides iespējas. Mēs piedāvājam arī bonusu programmu ikmēneša ienākumu palielināšanai. 5. Izaugsmes iespējas - Jūs uzsākat darbu kā klientu apkalpošanas darbinieks, taču laika gaitā Jūs variet sasniegt jaunus izaicinājumus un kāpt pa karjeras kāpnēm. Lūdzam ņemt vērā, ka kinoteātris savu darba laiku beidz pēc plkst. 00:00 naktī. Gaidīsim Jūsu CV un motivācijas vēstuli! Ar izvēlētajiem kandidātiem mēs sazināsimies telefoniski, lai nozīmētu intervijas laiku. Lai pieteiktos vakancei, spiediet uz pogas "Pieteikties".