2023-04-13 14:47:21

Klientu apkalpošanas operators Lattelecom kontaktu centrā/Liepājā

CVMarket.lv klients

Darba apraksts

Mēs strādājam, lai kļūtu par klienta pirmo izvēli. Mēs vienlīdz atbildīgi izturamies un rūpējamies par katru iekšējo un ārējo klientu. Mēs vēlamies, lai mūsu klienti justos aprūpēti un novērtēti, īpaši un gandarīti par sadarbību ar Lattelecom.

Mēs runājam klientam saprotamā valodā. Mūsu pakalpojumi un iekšējie procesi ir vienkārši un ikvienam saprotami. Tie ir veidoti, izprotot cilvēku vajadzības.

Mēs pildām dotos solījumus un darbojamies ilgtermiņā, tāpēc klienti un darbinieki uz mums var paļauties. Mūsu pakalpojumi ir stabili. Mēs esam vienmēr sasniedzami.

Prasības kandidātiem

Mēs sagaidām, ka Tu spēsi telefoniski sniegt kvalitatīvu tehnisko atbalstu Lattelecom klientiem.

Lai to paveiktu, Tev jābūt vēlmei iegūt neatsveramu pieredzi klientu apkalpošanā un pielietot to ikdienas darbā, teicamām latviešu valodas zināšanām un labām krievu valodas zināšanām (mutiski), spējai apgūt un veiksmīgi strādāt ar lielu infomācijas apjomu.

Uzņēmums piedāvā

Mēs piedāvājam kļūt par vienu no IT&T nozares vadošā un pieredzes bagātākā uzņēmuma komandas, ikdienu pavadīt dinamiskā darba vidē, atsaucīgus un profesionālus kolēģus, iespēju profesionāli pilnveidoties un attīstīties.

Jānis Ligers, bijušais Lattelecom komercdirektors un valdes loceklis:

„Darba gaitas Lattelecom uzsāku kā klientu apkalpošanas operators. Manuprāt, tā ir lieliska iespēja izprast klientus un viņu vajadzības, kas ir pamats mūsdienīgam uzņēmumam. Iegūtajai pieredzei un zināšanām bija būtiska loma manā turpmākajā karjeras izaugsmē.”