2023-04-13 14:47:21

Klientu apkalpošanas speciālists/-e darbam Jēkabpilī

CVMarket.lv klients
540 - 720 €/mēn. Bruto

Darba apraksts

Mēs Transcom esam pārliecināti, ka kreativitāte un uz patīkamas un individualizētas attieksmes balstīta komunikācija ir stūrakmeņi tam, lai veidotu veiksmīgu klientu apkalpošanas komandu. Šobrīd mēs meklējam jaunus talantus. Vai Tu vēlētos pievienoties mums un būt daļa no mūsu komandas, kurā valda draudzīga atmosfēra un ir lieliskas izaugsmes iespējas? Ja tā, tad Tev noteikti vajadzētu pieteikties.

Par darbu - sniedz pasaules klases klientu apkalpošanas pieredzi!
Kā klientu apkalpošanas speciālists Tu palīdzēsi klientiem - sniegsi viņiem informāciju par produktiem un pakalpojumiem, kā arī risināsi citas ar klientu apkalpošanu saistītās situācijas. Turklāt, Tu būsi arī eksperts sarunas vadībā, palīdzot saprast klientam viņa vajadzības un sniedzot pareizo risinājumu konkrētajā situācijā. Tavs fokuss būs radīt izcilu klientu apkalpošanas pieredzi, atrisinot problēmsituācijas un vienlīdz sniedzot patīkamu un personisku attieksmi ikvienam klientam.

Transcom Tev pavērsies lieliskas karjeras un attīstības iespējas. Mēs Tev dosim startu, kam sekos apmācības, koučings un Tavu prasmju attīstīšana. Tu strādāsi kopā ar kolēģim vienā komandā, virzoties kopā uz skaidri nospraustiem mērķiem, lai kopīgi sniegtu izcilu klientu apkalpošanas pieredzi.

Prasības kandidātiem

Personība bieži vien nozīmē daudz vairāk kā iepriekšējā darba pieredze
Mēs Transcom ticam, ka attieksme un personība ir daudz svarīgāka kā iepriekšējā darba pieredze. Šī iemesla dēļ, meklējot klientu apkalpošanas speciālistus, kā prasība no mūsu puses nav iepriekšējā darba pieredze. Tomēr, lai pieteiktos, Tev būtu jāatbilst vismaz sekojošām prasībām:

Tev ir vismaz 18 gadi.
Tev ir labas latviešu valodas prasmes
Tev ir labas krievu valodas prasmes.
Tev ir labas komunikāciju prasmes.
Tavas datorprasmes ir ikdienas lietotāja līmenī.
Tu labprāt strādā, lai sasniegtu noteiktus, konkrētus mērķus.

Uzņēmums piedāvā

Mēs piedāvājam:
Elastīgu darba grafiku, kuru varēsi ietekmēt pats, tādējādi apvienojot darbu ar mācībām vai kādu hobiju.
Motivējošu darba vidi, kur personīgais ieguldījums tiek uzskatīts kā liela vērtība.
Mācības uzsākot darbu, kā arī individuālas koučinga iespējas un personīgās attīstības plānu.
Starptautisku vidi un daudzveidīgas karjeras izaugsmes iespējas.
Iespēju mainīt citu dzīves ar mūsu Transcom Cares programmu, kuras laikā mēs kopā realizējam dažādus labdarības projektus.
Labumu grozu, kas iekļauj bezmaksas sporta zāles apmeklējumu, regulāras darba un ārpusdarba aktivitātes.