2023-04-13 14:47:21

Mežsaimniecības mašīnu operators/-e

CVMarket.lv klients
No 16 €/st. Bruto

Darba apraksts

Uzņēmums "J. D. Irving, Limited" piedāvā neierobežotas karjeras iespējas uz sadarbību un komandas darbu orientētā darba vidē, kā arī palīdz īstenot profesionālās izaugsmes mērķus, izmantojot pastāvīgas izaugsmes iespējas. Mēs orientējamies uz pastāvīgu pilnveidi un izmantojam nozarē vadošās un modernākās tehnoloģijas. Pievienojieties mums savā karjeras izaugsmē! Vēlaties uzzināt vairāk par "JDI"? https://www.jdirving.com/ "J.D. Irving, Limited" meža masīvu struktūrvienība pašlaik meklē kandidātus mežsaimniecības mašīnu operatora vakancei. Darba vieta atrodas Kanādas austrumu reģionā, Ņūbransvikas centrālajā un dienvidu daļā, un amats atrodas mežizstrādes darbu vadītāja tiešā pakļautībā. Mežsaimniecības mašīnu operatora darba pienākumi ietver nepieciešamās koksnes piegādi mūsu cehos, kur tiek ražoti augstas kvalitātes izstrādājumi. Šie izstrādājumi ir pieejami tirdzniecības vietās visā Ziemeļamerikā. Darbinieku uzdevums ir droši, efektīvi un produktīvi strādāt ar mežsaimniecības mašīnu atbilstoši "J.D. Irving, Limited" labākajai pārvaldības praksei. Galvenie pienākumi:
  • Droši, efektīvi un produktīvi strādāt ar mežsaimniecības mašīnu atbilstoši "J.D. Irving, Limited" labākajai pārvaldības praksei.
  • Nodrošināt atbilstību ražīguma, izstrādes un ekspluatācijas mērķiem.
  • Veikt ikdienas tehnisko apkopi un (pēc nepieciešamības) remontdarbus.
  • Kandidātam jābūt gatavam pārcelties uz dzīvi nodarbinātības vietā.
  • Kandidātam jābūt gatavam piedalīties apmācību un koučinga nodarbībās saistībā ar “J.D. Irving, Limited” labāko pārvaldības praksi.
  • Prasības kandidātiem

    Nepieciešamā kvalifikācija:
  • Izglītības prasības: o Pabeigta vidējā izglītība vai augstāka. o Vēlama mežsaimniecības mašīnu operatora kvalifikācija. o Vēlama smagās tehnikas mehāniķa kvalifikācija.
  • Nepieciešamā darba pieredze: vismaz 3 gadu pieredze darbā ar mežsaimniecības iekārtām.
  • Uzņēmums piedāvā

    Vakanču skaits: vairākas Nodarbinātības vietas: ir pieejamas vakances vairākos objektos Ņūbransvikas provincē Kanādā. Ņūbransvika atrodas zem Gaspē pussalas Kvebekas reģionā, līdzās Mēnas štatam. Ņūbransvikā piekrasti skar pasaulē iespaidīgākie paisumi un bēgumi, kā arī ir apskatāmas straujas upes, plašas lauksaimniecības zemes un bagātīgi meži. Neatkarīgi no tā, vai dodat priekšroku mazpilsētas noskaņai vai lielpilsētu sniegtajām priekšrocībām, ģimenei piemērotām atpūtas iespējām vai valdzinošai mākslas un kultūras videi, Ņūbransvika Kanādā piedāvā tieši jūsu dzīvesstilam piemērotas iespējas. Vēlaties uzzināt vairāk par Ņūbransviku? http://www2.gnb.ca/content/gnb/en/corporate/promo/careers_in_healthcare/LivingInNB.html Stundas likme: 23,00–24,00 $ stundā (Kanādas dolāri) Nodarbinātības nosacījumi: pastāvīgs darbs. Pieteikšanās šai vakancei: Gaidīsim Jūsu CV! Tuvāko nedēļu laikā mēs dosimies uz Eiropu, lai veiktu darba pārrunas. "J.D. Irving, Limited" meža masīvu struktūrvienība nodarbinātības jomā vadās pēc vienlīdzīgu iespēju principa un visiem darbiniekiem nodrošina darba vidi bez diskriminācijas un aizskaršanas. Lai pieteiktos vakancei, spiediet uz pogas "Pieteikties".