Darba apraksts
• saskaņā ar receptūru gatavot saldējuma masas un glazūru;
• veikt izejvielu organoleptisko pārbaudi;
• sagatavot tehnoloģiskās iekārtas darbam;
• darba laikā sekot iekārtu darbībai, nepieciešamības gadījumā veikt iekārtu regulēšanu;
• palīdzēt veikt iekārtu tehniskās apkopes un remontus.
• veikt izejvielu organoleptisko pārbaudi;
• sagatavot tehnoloģiskās iekārtas darbam;
• darba laikā sekot iekārtu darbībai, nepieciešamības gadījumā veikt iekārtu regulēšanu;
• palīdzēt veikt iekārtu tehniskās apkopes un remontus.
Prasības kandidātiem
• augstākā vai vidējā profesionālā izglītība pārtikas rūpniecībā;
• labas latviešu un krievu valodas prasmes;
• pieredze darbā ar tehnoloģiskām iekārtām;
• derīga apliecība „Minimālās higiēnas prasības pārtikas uzņēmumā”;
• derīga sanitārā grāmatiņa
• labas latviešu un krievu valodas prasmes;
• pieredze darbā ar tehnoloģiskām iekārtām;
• derīga apliecība „Minimālās higiēnas prasības pārtikas uzņēmumā”;
• derīga sanitārā grāmatiņa
Uzņēmums piedāvā
• draudzīgu un atsaucīgu komandu;
• iespēju pilnveidoties un attīstīties profesionāli;
• konkurētspējīgu atalgojumu .
P.S. Sazināsimies ar kandidātiem, kuri atbildīs augstāk minētajām prasībām.
Gaidīsim Jūsu CV un motivācijas vēstules līdz 15.februārim uz e-pastu: rudite.garkalna(at)foodunion.lv.
Informācija pa tālr. 67066714