2023-04-13 14:47:21

Pieredzējis Auto Tehniķis

CVMarket.lv klients

Darba apraksts

NEPIECIEŠAMI PIEREDZĒJI TEHNIĶI UZ FRANK KEANE VOLKSWAGEN

 

Frank Keane Group ir Īrijas lielākie Volkswagen, BMW un MG mazumtirgotāji. Mēs esam privāta grupa, kas nodarbojas gan ar izplatīšanu (MG Motor, Fuso Trucks un Mitsubishi Parts), gan mazumtirdzniecības biznesu (Volkswagen, Skoda, Volkswagen Commercial Vehicles, BMW, MINI, MG, Hyundai, ISUZU, Maxus,) ar lielu uzsvaru uz kvalitāti un augstu klientu apmierinātības līmeni. Mēs nodarbinām vairāk nekā 400 darbinieku un joprojām cenšamies attīstīt savu biznesu un darbinieku skaitu. Sakarā ar mūsu biznesa straujo izaugsmi, mēs šobrīd meklējam vairākus ambiciozus un uz karjeru orientētus cilvēkus darbam mūsu modernajās pēcpārdošanas telpās. Esiet drošs nākotnei automobiļu tirdzniecībā, jo mūsu reklamētā loma ir paredzēta kādam, kurš ideāli vēlas virzīties uz priekšu savā karjerā, apmācot un pilnveidojoties ātrā tempā, modernos dīleru centros. Mēs aktīvi cenšamies paātrināt mūsu tehniķu apmācību un augstsprieguma apmācību, lai nodrošinātu mūsu klientiem nevainojamu darba standartu.

 

Atrodoties mūsu Rietumu vai Dienvidu Dublinas telpās, ideālie kandidāti būs pieredzējuši visos transportlīdzekļu apkopes un diagnostikas aspektos un spēs veikt augstas kvalitātes darbu noslogotā vidē. Pienākumos ietilpst:

 

• Darba kartītē norādītā darba veikšana efektīvi un precīzi, saskaņā ar izplatītāju un ražotāja standartiem.

• Sazinoties ar detaļu nodaļu, lai iegūtu nepieciešamās detaļas, informēt darbnīcas vadītāju, ja automašīna gaida detaļas, un, ja nepieciešams, veiciet īpašu detaļu pasūtījumu.

• Diagnosticēt jebkuras darbības traucējumu cēloni un veikt remontu pēc klienta pilnvarojuma apstiprināšanas.

• Saglabāt un marķēt visas detaļas, ja darbam ir garantija vai ja to pieprasa klients.

• Transportlīdzekļa apskate un transportlīdzekļa veselības pārbaudes, lai noteiktu, vai ir nepieciešami papildu drošības vai apkopes darbi.

• Nekavējoties paziņot servisa konsultantiem, ja ir nepieciešami papildu darbi, ja norādītie darbi nav nepieciešami vai ja remontdarbus nevar pabeigt solītajā laikā.

• Transportlīdzekļu pārbaude uz ceļa, lai veiktu veikto pārbaudi uz vietas.

• Sekot līdzi ražotāja tehniskajiem biļeteniem un apmeklēt rūpnīcas sponsorētas apmācības nodarbības.

• Tīras un kārtīgas darba vietas uzturēšana un visu uzņēmuma politiku, procedūru un drošības standartu ievērošana

Prasības kandidātiem

Darba prasības

Prasības

• Kvalificēts tehniķis, ideālā gadījumā strādājot ar Volkswagen grupas zīmolu, taču tas nav pilnībā nepieciešams.

• Spēja skaidri aizpildīt darba karšu ierakstus, rūpīgi izprotot rūpnīcas standartu prasības garantijas ierakstiem.

• Labas komunikācijas prasmes un spēja pēc vajadzības identificēt un izskaidrot papildu darbu, kas nepieciešams pakalpojumu konsultantiem vai klientiem.

• Iepriekšēja pieredze dzinēja/transmisijas remontā/pārbūvē/maiņā tiks uzskatīta par priekšrocību.Ieguvumi

 

Atlīdzības

Augstāka nekā standarta alga un bonusu pakete, darbarīku piemaksa un darba apģērbs, apvienojumā ar 100% apņemšanos apmācīt un attīstīt karjeru finansiāli drošā un augošā izplatītāju grupā.

Uzņēmums piedāvā

Atlīdzības

Augstāka nekā standarta alga un bonusu pakete, darbarīku piemaksa un darba apģērbs, apvienojumā ar 100% apņemšanos apmācīt un attīstīt karjeru finansiāli drošā un augošā izplatītāju grupā. 

 

Prasmes

Transportlīdzekļu remonts, diagnostika, dzinējs un transmisija, mehāniskie transportlīdzekļi.Ieguvumi

Ražotāju apmācība, attīstības iespējas, snieguma bonuss.

<img src="https://stats.the-network.com/icons/175287/318.png" width="0" height="0"/>