2023-04-13 14:47:21

Ražošanas iekārtas operators/-e

CVMarket.lv klients
5.5 - 7.5 €/st. Bruto

Darba apraksts

Stora Enso Packaging SIA Rīgā nodarbojas ar gofrētā kartona iepakojuma ražošanu sākot no dizaina izstrādes līdz gatavā produkta piegādei klientam jau vairāk kā 20 gadus. Uzņēmuma darba mērķis ir palīdzēt vadošajiem ražotājiem, zīmolu īpašniekiem un mazumtirgotājiem optimizēt savu darbību, samazināt izmaksas un palielināt pārdošanas apjomu ar gudru, mūsdienīgu iepakojuma risinājumu palīdzību. Vairāk par mums www.storaensopack.lv.

 

Ražošanas uzņēmums ar vairāk kā 20 gadu pieredzi Latvijas tirgū, aicina darbā ražošanas iekārtu operatorus/-es.

 

Tavos uzdevumos būs ražošanas uzdevumu kvalitatīva izpilde komandā pie ražošanas iekārtas,saražotās produkcijas kvalitātes kontrole, iekārtu ekspluatācija atbilstoši tehniskajai specifikācijai unlietošanas instrukcijām.

 

Tevi sagaida darbs “slīdošā” maiņu grafikā (3 maiņas diennaktī, 1.maiņa no 6:05 -14:35, 2.maiņa no 14:10 –22:40, 3.maiņa no 22:40- 6:10) pie mūsdienīgām ražošanas iekārtām profesionālā komandā.

Prasības kandidātiem

Lai veiktu šo darbu, nepieciešama:

  • vēlme strādāt intensīvu un atbildīgu darbu ražošanas komandā;
  • latviešu valodas zināšanas;
  • tehniskā izglītība vai darba pieredze ražošanas uzņēmumā tiks augstu novērtēta.

Uzņēmums piedāvā

  • amatam atbilstošu atalgojumu, sākot no EUR 5,50-7,50 pirms nodokļu nomaksas (bruto);
  • sociālās garantijas, ikgadējo apmaksāto atvaļinājumu, apdrošināšanu pret nelaimes gadījum iemdarbā, veselības apdrošināšanu un sporta nodarbību kompensāciju pēc gada darba stāža;
  • darbam nepieciešamās apmācības, darba aprīkojumu un darba apģērbu un ēdināšanas kompensāciju.

Darba vieta: Tīraines iela 5, Rīga, LV-1058 (ērta nokļūšana ar autobusu vai vilcienu (Tīraines stacija),10 minūtes no Rīgas centra.

 

Tavu CV gaidīsim sadaļā "Pieteikties".

 

Privātuma paziņojums.Stora Enso rūpējas un aizsargā tās rīcībā esošos personas datus saskaņā ar spēkā esošonormatīvo aktu prasībām. Ar šo Stora Enso sniedz Jums informāciju par Jūsu tiesībām iepazīties Stora Ensomājas lapā http://www.storaensopack.lv/Datuprivatums ar esošo informāciju par veidu kā Stora Enso apstrādāJūsu personu datus