Darba apraksts
• Izpildīt pamatfunkcijas viesu apkalpošanā brokastu laikā;
• Ēdiena pasniegšana, brokastu bufetes ēdienu sakārtošana, organizēšana;
• Piedalīties ēdiena pasniegšanas procesā;
• Sekot nepieciešamajām produkcijai, savlaicīga ēdienu papildināšana;
• Nodrošināt savlaicīgu galdu nokopšanu un viesu apkalpšanu;
• Uzmanīt un kontrolēt kārtības ievērošanu restorānā;
• Brokastu apkalpošanas līniju sagatavošana, nepieciešamības gadījumā papildināt ēdienus ievērojot ēdienkarti;
• Ziņot par virtuves aprīkojuma bojājumiem, lai nepārtrauktu pasūtījumu izpilde.
• Ēdiena pasniegšana, brokastu bufetes ēdienu sakārtošana, organizēšana;
• Piedalīties ēdiena pasniegšanas procesā;
• Sekot nepieciešamajām produkcijai, savlaicīga ēdienu papildināšana;
• Nodrošināt savlaicīgu galdu nokopšanu un viesu apkalpšanu;
• Uzmanīt un kontrolēt kārtības ievērošanu restorānā;
• Brokastu apkalpošanas līniju sagatavošana, nepieciešamības gadījumā papildināt ēdienus ievērojot ēdienkarti;
• Ziņot par virtuves aprīkojuma bojājumiem, lai nepārtrauktu pasūtījumu izpilde.
Prasības kandidātiem
• Spēja strādāt intensīvā darba režīmā;
• Pārtikas pagatavošanas, glabāšanas un prezentācijas pamatzināšanas;
• Pamatzināšanas Veselības Aizsardzības un Sanitārijas Likumos;
• Spēja strādāt komandā;
• Pozitīva attieksme;
• Spēja mācīties un attīstīties;
• Spēja organizēt un pildīt darbu, ievērojot izpilda termiņus;
• Latviešu, krievu un angļu valodas zināšanas.
• Pārtikas pagatavošanas, glabāšanas un prezentācijas pamatzināšanas;
• Pamatzināšanas Veselības Aizsardzības un Sanitārijas Likumos;
• Spēja strādāt komandā;
• Pozitīva attieksme;
• Spēja mācīties un attīstīties;
• Spēja organizēt un pildīt darbu, ievērojot izpilda termiņus;
• Latviešu, krievu un angļu valodas zināšanas.
Uzņēmums piedāvā
CV un pieteikuma vēstules lūdzam sūtīt uz e-pasta adresi: rita(at)hoteljurmala.com
Papildus informācija: Hotel Jūrmala Spa, Rita Geilaša: tel.67784410/ 29493177
http://www.hoteljurmala.com/