2023-04-13 14:47:21

Scoro atbalsta speciālists/-e (pilna laika)

CVMarket.lv klients

Darba apraksts

Scoro ir galvenais kontroles rīks visam uzņēmumam, kas ļauj piekļūt, apmainīties un automatizēt informācijas apmaiņu starp visām klienta iecienītajām biznesa aplikācijām. Mums ir vairāk kā 5000 lietotāju visā pasaulē, kas nespēj iedomāties savu darbu bez Scoro. Mums ir nu jau 36 augsti motivēti kolēģi birojos Rīgā, Tallinā un Viļņā. Šī ir Tava iespēja būt par daļu no mūsu lieliskās komandas Rīgā!
Tavs uzdevums būs: - Palīdzēt mūsu esošajiem klientiem risināt ikdienišķus jautājumus par Scoro lietošanu. Galvenokārt tas nozīmēs atbildēt uz klientu e-pastiem par Scoro funkcionalitāti un dažādām nelielām izmaiņām sistēmā. - Apmācīt jaunus lietotājus (galvenokārt Rīgā) Scoro lietošanā.

Prasības kandidātiem

Izglītība Mēs sagaidām, ka Tev ir augstākā izglītība IT, uzņēmējdarbībā, projektu vadībā vai saistībā ar apmācībām. Projektu vadības un/vai mācīšanas pieredze ir vēlama. Svarīgākais ir vēlme mācīties un būt atvērtam jaunām zināšanām. Valodas Mēs ļoti vēlētos, lai Tu runātu brīvi latviski, krieviski un angliski. Tev būs jāspēj vadīt apmācības lietotājiem Latviešu un Krievu valodā. Angļu valoda ir mūsu iekšējās komunikācijas valoda, tādēļ ir būtiska saziņai ar kolēģiem. Rakstībai būs pilnīgi pietiekami, ja pārvaldīsi Latviešu un Angļu valodu. Tehniskās zināšanas Tev ikdienā būs jāizmanto tipiskas biroja aplikācijas kā Excelis, Words un e-pastu programma. Nelielas zināšanas HTML būtu pavisam forši (nav obligāti), lai spētu veikt darbu īpaši labi.

Uzņēmums piedāvā

- Lielisku produktu ar kuru Tev būs patiess prieks strādāt - Apmācību par Scoro darbu uzsākot - Darba vietu Rīgas centrā - Dinamisku ikdienu ar daudz un dažādiem izaicinājumiem un uzdevumiem - Piedalīšanos uzņēmuma lēmumu pieņemšanā - Apmācību un atbalstu no lieliskiem kolēģiem gan Latvijā gan ārzemēs. - Reālas karjeras izaugsmes iespējas ļoti strauji augošā uzņēmumā - Stabilu atalgojumu un papildus prēmijas par izcilu rezultātu