Darba apraksts
Savai profesionālajai komandai mēs aicinām pievienoties:ŠEFPAVĀRU/I.
Prasības kandidātiem
• Izglītība attiecīgajā profesijā;
• Iepriekšējā pieredze šefpavāra amatā vismaz 3 gadus
(iepriekšējā pieredze viesnīcā tiks uzskatīta par priekšrocību);
• Labas komunikācijas spējas;
• Latviešu un krievu valodu zināšanas;
• Pašiniciatīva un pozitīva attieksme pret darbu un kolēģiem;
• Augsta atbildības sajūta;
• Prasme strādāt ar datoru, vēlama pieredze darbam ar noliktavas uzskaites programmām;
• Ēdienkaršu izstrādes, tehnoloģisko karšu izstrādes, kalkulācijas veidošanas zināšanas;
• Uz HACCP bāzētas paškontroles sistēmas uzturēšana;
• Prasme organizēt savu un padoto darbu.
• Iepriekšējā pieredze šefpavāra amatā vismaz 3 gadus
(iepriekšējā pieredze viesnīcā tiks uzskatīta par priekšrocību);
• Labas komunikācijas spējas;
• Latviešu un krievu valodu zināšanas;
• Pašiniciatīva un pozitīva attieksme pret darbu un kolēģiem;
• Augsta atbildības sajūta;
• Prasme strādāt ar datoru, vēlama pieredze darbam ar noliktavas uzskaites programmām;
• Ēdienkaršu izstrādes, tehnoloģisko karšu izstrādes, kalkulācijas veidošanas zināšanas;
• Uz HACCP bāzētas paškontroles sistēmas uzturēšana;
• Prasme organizēt savu un padoto darbu.
Uzņēmums piedāvā
• Konkurētspējīgu atalgojumu;
• Darbs profesionālā un dinamiskā kolektīvā;
• Stabilu darba vidi.
CV un motivētu pieteikuma vēstuli lūdzam sūtīt uz e-pasta adresi: rita(at)hoteljurmala.com, personāldaļas vadītājai Ritai Geilašai.
Informācija pretendentiem par atlases kārtību: Sazināsimies tikai ar 2.kārtas kandidātiem.
Papildu informācija pa tālruni: 67784410 vai 29493177
Jomas iela 47/49, Majori, Jūrmala, LV-2015, Latvija.
http://www.hoteljurmala.com/