2023-04-13 14:47:21

Tirdzniecības pārstāvis/-e darba apģērbu servisā

CVMarket.lv klients

Darba apraksts

Šajā amatā Jūs pārdosiet Lindström darba apģērbu servisa pakalpojumus uzņēmumiem, kuri atrodas Jūsu tirdzniecības teritorijā. Jūs aktīvi meklēsiet potenciālos klientus, veidosiet kontaktus ar viņiem, rakstīsiet piedāvājumus un nodrošināsiet līgumu sekmīgu izpildi. Jūs izstrādāsiet pārdošanas pasākumu plānus, plānosiet apmeklējumus un cieši sadarbosieties ar mūsu klientu mārketinga komandu, kā arī ar citām svarīgām iekšējām interešu grupām. Jūs pastāvīgi pārzināt jaunāko informāciju par konkurentiem un tirgiem, un sniedzat ziņojumus pārdošanas vadītājam. Darba vieta atrodas Rīgā un darba līgums ir pastāvīgs.

Prasības kandidātiem

Priecāsimies, ja Tev būs iegūta augstākā izglītība, iepriekšēja pieredze tirdzniecībā starp uzņēmumiem vai izteikta interese par pārdošanu un klientiem, B kategorijas vadītāja apliecība, prasme strādāt ar datoru (Word, Excell). Jūs esat analītisks plānotājs, kurš izvirza mērķus un kuram ir skaidrs priekšstats par to, kā gūt panākumus. Jums ir laba prasme vest sarunas (latviešu un krievu valodās), un Jūs jūtaties ērti situācijās, kad jāsniedz un jāizplata informācija. Jūs atstājat spēcīgu personisku iespaidu uz citiem cilvēkiem, esat darbību iniciators un nebaidāties stāties pretī iespējamam spiedienam un šķēršļiem, lai pārdotu pakalpojumu.

Uzņēmums piedāvā

Mēs piedāvājam interesantu, tehniski nodrošinātu un atbildīgu amatu ar karjeras izaugsmes iespējām finansiāli stabilā starptautiskā uzņēmumā, kuram ir laba reputācija tirgū. Savā darbā mēs lielā mērā vadāmies no savām vērtībām, un pie tām pieder rentabla izaugsme, ilgtermiņa attiecības ar klientiem, atbildība, entuziasms un vēlme mācīties. Jums būs patīkami un prasmīgi kolēģi un profesionālas organizācijas atbalsts. Mēs patiesi augstu vērtējam un ieguldām savu darbinieku labklājībā un profesionālajā izaugsmē. Tiem, kas meklē tirdzniecības pārstāvja darbu apģērbu servisā Rīgā un reģionā, lūgums iesniegt CV un motivācijas vēstuli, spiežot uz pogas "Pieteikties". Lūdzu, atsūtiet savu CV un pieteikuma vēstuli līdz 16.09.2017. Par tālāko atlases procesu tiks informēti tikai kandidāti/-es, kas tiks aicināti/-tas uz Lindstrom interviju. Garantējam konfidencialitāti.