2023-04-13 14:47:21

Tirdzniecības pārstāvis/-e

CVMarket.lv klients

Darba apraksts

Lindstrom ir starptautiska, strauji augoša, moderna un inovatīva kompānija, kas tirgū pastāv jau 170 GADUS saistībā ar jaunu pakalpojumu virziena attīstību aicina komandā tirdzniecības pārstāvi. Darba pienākumi:
  • UZRUNĀT jaunus klientus, IEDVESMOT sadarbības uzsākšanai.
  • PALĪDZĒT klientam ar risinājumiem biznesa izaugsmē, izmantojot LINDSTROM pakalpojumus.
  • NOSLĒGT sadarbības līgumus ar jauniem klientiem.
  • Sastādīt individuālo pārdošanas un aktivitāšu plānu un to realizēt saskaņā ar izvirzītajiem mērķiem un darba uzdevumiem.
  • Prasības kandidātiem

    Mēs sagaidām: Tevi, kas pēc dabas ir PĀRDEVĒJS, ar teicamām pārliecināšanas, iedvesmošanas spējām un motivāciju savu karjeru saistīt ar pārdošanas jomu. Mums ir svarīgi, lai Tu spētu patstāvīgi un mērķtiecīgi organizēt savu darbu un būtu lojāls, atvērts sadarbībai ar klientu. Ikdienas darbā Tev jāspēj uzņemties atbildība, plānot savu darba laiku un darba uzdevumus. Tev ir nepieciešamas iemaņas darbā ar datoru (MS Word un MS Excel), labas latviešu un krievu valodas prasmes, vēlams pamatprasmes angļu valodā. B kategorijas autovadītāja apliecība, LAI VADĪTU JAUNU AUTO. Priecāsimies, ja Tev būs iegūta augstākā izglītība, kā arī iepriekšējā darba pieredze ir vērsta uz IZAUGSMI un REZULTĀTIEM.

    Uzņēmums piedāvā

    Mēs piedāvājam: Interesantu, pilnībā tehniski nodrošinātu un atbildīgu amatu darbam ar jaunām un perspektīvām produktu grupām, kā arī ar karjeras izaugsmes iespējas, PIEVILCĪGU PIEMAKSU MODELI, finansiāli stabilā starptautiskā uzņēmumā, kuram ir laba reputācija tirgū. Ikdienas darbā mēs vadāmies no savām vērtībām, un pie tām pieder rentabla izaugsme, ilgtermiņa attiecības ar klientiem, atbildība, entuziasms un vēlme mācīties. Mēs patiesi augstu vērtējam un ieguldām savu darbinieku labklājībā un profesionālajā izaugsmē, MUMS IR DRAUDZĪGS KOLEKTĪVS. Pēc pārbaudes laika darbiniekiem norošinām VESELĪBAS APDROŠINĀŠANU. Darba vieta atrodas Rīgā (Piņķos) un darba līgums ir pastāvīgs. Tiem, kas meklē TIRDZNIECĪBAS PĀRSTĀVJA DARBU Rīgā un reģionā lūgums iesniegt CV un Motivācijas vēstuli. Lūdzu, atsūtiet savu CV un pieteikuma vēstuli līdz 23.03.2018. Par tālāko atlases procesu tiks informēti tikai kandidāti/-es, kas tiks aicināti/-tas uz Lindstrom interviju. Garantējam konfidencialitāti. Lai pieteiktos vakancei, spiediet uz pogas "Pieteikties".