2023-04-13 14:47:21

Tirdzniecības pārstāvjus, angliski un latviski runājošu vadītāju

CVMarket.lv klients

Darba apraksts

Humanlink Baltic ir starptautisks personāla komplektēšanas uzņēmums, kura darbības virziens ir starptautiski pieredzējuša personāla rekrutēšana, kurš sniedz pārdošanas veicināšanas un tirdzniecības atbalsta pakalpojumus galvenokārt mazumtirdzniecības un vairumtirdzniecības uzņēmumiem. Mūsu specializācija preču piegādes ķēdē ir pieejamība plauktā (on-shelf availability) un uz vietas esošā personāla optimizācija (in-site staffing optimisation). Šobrīd uzņēmums darbojas Skandināvijas un Baltijas valstīs, izmantojot Somijā izstrādātus augsta standarta principus un pamatīgas zināšanas par Skandināvijas uzņēmējdarbības kultūru.

Prasības kandidātiem

Ja esat motivēts strādāt 4-6 stundas katru darba dienu, tikai rīta maiņās no plkst. 6:30 un jūtaties „sportisks“, Jūs mums varētu būt īstais cilvēks!

Uzņēmums piedāvā

Paplašinot savu koncepciju, šobrīd mēs meklējam darbam Rīgā:

Tirdzniecības pārstāvjus (merchandisers) pārtikas nozares uzņēmumiem
Ja esat motivēts strādāt 4-6 stundas katru darba dienu, tikai rīta maiņās no plkst. 6:30 un jūtaties „sportisks“, Jūs mums varētu būt īstais cilvēks! Darba dienas ir no pirmdienas līdz sestdienai, tomēr galvenokārt no trešdienas līdz sestdienai. Mēs garantējam konkurētspējīgu algu par stundu, un Jūs varat brīvi izvēlēties sev piemērotas darba dienas. Ja esat ieinteresēts, pastāstiet mums vairāk par sevi!

Angliski un latviski runājošu vadītāju (daily manager)
Ja jums patīk darbs ar cilvēkiem, ir iespēja izmantot personisko automašīnu un varat strādāt aptuveni 30 stundas nedēļā, lūdzu, sazinieties ar mums, cik drīz vien iespējams! Nav nepieciešama iepriekšēja pieredze mazumtirdzniecības vai pārtikas nozarē, ir vajadzīga tikai pozitīva attieksme un augsta motivācija strādāt pie mums.

Lūdzu, sūtiet pieteikumus un CV, kā arī jautājumus mums uz: info(at)humanlink.fi
Intervijas notiks 7. oktobrī, Rīgas centrā, plkst. 14:00. Tikšanās vieta tiks paziņota tikai tiem, kurus aicināsim uz intervijām. Turpat varēs saņemt arī sīkāku informāciju.