2023-04-13 14:47:21

VECĀKAIS GRĀMATVEDIS

CVMarket.lv klients
No 1300 €/mēn. Bruto

Darba apraksts

 

Akciju sabiedrība “Pasažieru vilciens” ir valstij piederošs uzņēmums ar stabilām korporatīvajām vērtībām un sociālo atbildību, kas sniedz videi draudzīgus iekšzemes sabiedriskā transporta pakalpojumus pa dzelzceļu un veic ritošā sastāva remontu. Pateicoties darbinieku ieguldījumam, uzņēmums nodrošina augstu vilcienu kustības precizitāti, pārvietošanās drošību un pakalpojuma kvalitāti, ko apliecina arī klienti ikgadējās apmierinātības aptaujās un 1. vieta starp transporta uzņēmumiem Latvijas Mīlētāko zīmolu topā 2018. Vilcienu precizitātes un uzticamības kontekstā AS “Pasažieru vilciens” ir vispozitīvāk novērtētais dzelzceļa pasažieru operators Eiropas mērogā. Uzņēmuma mērķis ir nodrošināt augstu komfortu un modernu pārvaldību, piedāvājot ērtus un mūsdienīgus risinājumus pasažieru pārvadājumos.

 

Aicinām mūsu komandai pievienoties

Vecāko grāmatvedi

Pamatpienākumi:

·  nodrošināt uzņēmuma materiālo vērtību uzskaiti;

·   veikt rēķinu un pavadzīmju grāmatošanu;

· sagatavot un uzskaitīt avansa norēķinus;

· organizēt un kontrolēt inventarizācijas procesus;

·  piedalīties grāmatvedības procesu pilnveidošanā ar mērķi tos efektivizēt.

 

Prasības:

 

  • 5. līmeņa profesionālā kvalifikācija grāmatvedībā ekonomikā vai finanšu jomā;
  • vismaz 3 gadu darba pieredze grāmatvedībā;
  • teicamas iemaņas darbā ar MS Excel;
  • pieredze ar uzskaites sistēmām Kentaurs, Navision tiks uzskatīta par priekšrocību;
  • valsts valodas zināšanas augstākajā līmenī.

Piedāvājam:

· interesantu un dinamisku darbu lielā uzņēmumā;

·  dzīvības un nelaimes gadījumu apdrošināšanu, veselības apdrošināšanu pēc pārbaudes laika;

· amatalgu 1300. - Eur pirms nodokļu nomaksas.

 

Interesentiem sūtīt CV, spiežot pogu "Pieteikties" vai pa pastu AS „Pasažieru vilciens” Personāla vadības daļai, Turgeņeva iela 14, Rīga, LV-1050 līdz 2020. gada 01. septembrim.

Pateicamies par izrādīto interesi strādāt AS “Pasažieru vilciens”. Informējam, ka sazināsimies tikai ar atlases otrajai kārtai izvirzītajiem kandidātiem.

Nosūtot savu pieteikumu AS “Pasažieru vilciens”, Jūs piekrītat, ka  uzņēmums Jūsu iesniegtos personas datus apstrādās konkrēta atlases konkursa ietvaros. Ja Jūs vēlaties, lai Jūsu iesniegtā informācija tiktu uzglabāta AS “Pasažieru vilciens”  1 gadu no informācijas iesniegšanas brīža un šajā laika periodā tā tiktu izmantota citā līdzīgā vai līdzvērtīgā atlases procesā, lūdzam par to informēt rakstiski, norādot to savā pieteikumā. Informējam, ka pēc Jūsu pieprasījuma personas dati var tikt dzēsti jebkurā brīdī, arī konkursa norises ietvaros, ja atsaucat savu kandidatūru. Papildu informācija par datu apstrādi pieejama mājas lapas www.pv.lv sadaļā Privātuma politikā