2023-04-13 14:47:21

Veikala vadītājs/-a

CVMarket.lv klients

Darba apraksts

Ekskluzīvs itāļu zīmols ~ LOVE MOSCHINO ~ t/c SPiCĒ (adrese Lielirbes ielā 29) aicina pastāvīgā darbā veikala vadītāju.
JA - Tevi saista aktīvs darbs klientu apkalpošanā, esi ar pozitīvu attieksmi un Tevi aizrauj modes pasaule. Darbu veic ar vislielāko profesionalitāti, Esi mērķtiecīga persona un tiecies sasniegt augstus rezultātus, esi ar augstu atbildības sajūtu un vēlmi pilnveidoties. Spēj komunicēt latviešu, krievu un angļu valodās. Tad mēs meklējam tieši Tevi.

*Pieredze darbā ar luksusa klases apģērbiem un aksesuāriem tiks uzskatīta par prioritāti.

Prasības kandidātiem

Organizēt veikala darbu atbilstoši uzstādītajiem mērķiem. Sekot līdzi produktu sortimentam. Nodrošināt kvalitatīvu pārdošanas plānu izpildi. Konsultēt klientus par jaunākajām tendencēm gan modē, gan aksesuāru daudzveidībā. Nodrošināt veikalā augsta līmeņa klientu apkalpošanu.
  • Motivēt savu komandu un virzīt to uz rezultātu.
  • Uzņēmums piedāvā

    Stabilu darbu prestižā uzņēmumā. Draudzīgu kolektīvu ar pozitīvu un interesantu darba vidi. Elastīgu darba grafiku. Stabilu atalgojumu, kuru Tu pats varēsi ietekmēt ar saviem sasniegumiem. Tavai izaugsmei -⁠ apmācības un karjeras iespējas. Ja esi tieši šāda persona un šis apraksts atbilst tieši Tev, gaidīsim Tavu CV un motivācijas vēstuli! Sazināsimies tikai ar izvēlētajiem kandidātiem, kuri tiks aicināti uz darba interviju. Nāc un pievienojies AB MODEKS komandai! Lai pieteiktos vakancei, spiediet uz pogas "Pieteikties".