Darba apraksts
-Veikt sanitāri-higiēnisko un bakterioloģisko kontroli,kas nodrošina kvalitatīvas un drošas produkcijas ražošanu;
-Nodrošināt ražotnes darba laikā mikrobioloģisko kontroli izejvielai,materiāliem,gatavajai produkcijai,vadoties no spēkā esošās normatīvi tehniskās dokumentācijas;
-Pilnveidot un uzlabot laboratorijas darbu,interesējoties par jaunu tehnoloģiju,reaģentu un mikrobioloģisko barotņu ieviešanas iespējām savā darbā.
-Nodrošināt ražotnes darba laikā mikrobioloģisko kontroli izejvielai,materiāliem,gatavajai produkcijai,vadoties no spēkā esošās normatīvi tehniskās dokumentācijas;
-Pilnveidot un uzlabot laboratorijas darbu,interesējoties par jaunu tehnoloģiju,reaģentu un mikrobioloģisko barotņu ieviešanas iespējām savā darbā.
Prasības kandidātiem
Galvenās prasības kandidātiem:
- vēlama pieredze pārtikas rūpniecības jomā;
- laboratorijas darbības izpratne;
- ļoti labas komunikācijas spējas, atsaucība un spēja pielāgoties dažādām situācijām, spēja sastrādāties ar dažādiem cilvēkiem;
- spēja strādāt un ātri reaģēt stresa situācijās;
- izglītība saistīta ar pārtikas rūpniecības tehnoloģijām vai ķimiķis, vai biologs;
- datora lietošanas iemaņas (MS Word, MS Excel).
Par priekšrocību tiks uzskatīta:
- pieredze zivju apstrādes/ rūpniecības jomā;
- HACCP, ISF, sistēmas un citu kvalitātes standartu pārzināšana.
Uzņēmums piedāvā
- darbu augošā un perspektīvā uzņēmumā;
- stabilu konkurētspējīgu ikmēneša atalgojumu un sociālās garantijas;
- veselības apdrošināšanu;
- darbu saliedētā un atsaucīgā kolektīvā.
- stabilu konkurētspējīgu ikmēneša atalgojumu un sociālās garantijas;
- veselības apdrošināšanu;
- darbu saliedētā un atsaucīgā kolektīvā.