Darba apraksts
Organizēt un vadīt virtuves saimniecisko darbību un ražošanu;
Organizēt un vadīt virtuves darbinieku darbu;
Veikt kontroli par pārtikas realizācijas termiņiem;
Veikt preču uzskaiti un inventerizāciju.
Organizēt un vadīt virtuves darbinieku darbu;
Veikt kontroli par pārtikas realizācijas termiņiem;
Veikt preču uzskaiti un inventerizāciju.
Prasības kandidātiem
Augstākā vai vidēji tehniskā izglītība pārtikas rūpniecības jomā;
Pieredze virtuves vadītāja amatā ēdināšanas jomā;
Prasme strādāt ar kalkulācijām;
Pieredze darbā ar preču piegādātājiem;
Prasme vadīt kolektīvu;
Spēja patstāvīgi organizēt savu padoto darbu;
Prasme strādāt ar datoru.
Pieredze virtuves vadītāja amatā ēdināšanas jomā;
Prasme strādāt ar kalkulācijām;
Pieredze darbā ar preču piegādātājiem;
Prasme vadīt kolektīvu;
Spēja patstāvīgi organizēt savu padoto darbu;
Prasme strādāt ar datoru.
Uzņēmums piedāvā
Profesionālas izaugsmes iespējas;
Konkurētspējīgu atalgojumu;
Darbu draudzīgā un atsaucīgā kolektīvā;
Darba laiks- pilna slodze;
Darba vieta- Rīga
Konkurētspējīgu atalgojumu;
Darbu draudzīgā un atsaucīgā kolektīvā;
Darba laiks- pilna slodze;
Darba vieta- Rīga
Cita informācija
CV un pieteikuma vēstuli ar norādi " Virtuves vadītāja/-s" sūtīt uz e-pastu l.baltina@cili.lv
Sazināsimies tikai ar tiem kandidātiem, kuri tiks izvirzīti nākamajai atlases kārtai.
Sazināsimies tikai ar tiem kandidātiem, kuri tiks izvirzīti nākamajai atlases kārtai.