2023-04-13 14:47:21
Wogen Pharm, SIA

Wogen Pharm, SIA vakances

Uzņēmuma apraksts
1 043
Skatījumu skaits
SIA „Wogen Pharm” ir konkurētspējīga zāļu lieltirgotava – vairumtirdzniecība, kas Latvijā darbojas kopš 2012. gada. Uzņēmums ir ieguvis GDP un speciālu atļauju medikamentu tirdzniecībai (lieltirgotavas licence nr. L-71/).

Pateicoties veiksmīgi izstrādātai uzņēmuma attīstības stratēģijai, tikai dažu gadu laikā, kompānija ir iemantojusi plašu un uzticamu sadarbības partneru loku visā Eiropas Savienībā. Tāpēc uzņēmums var lepoties, ka šī sadarbība nodrošina klientiem, ne tikai apjomīgu, bet arī kvalitatīvu medikamentu klāstu un piedāvājuma pastāvīgu papildināšanu.

SIA „Wogen Pharm” izplata dažādus recepšu un bezrecepšu medikamentus, kā arī substances un uztura bagātinātājus.

Uzņēmuma vairumtirdzniecības bāzē, Ogrē, tiek strādāts maksimāli ātri un uzticami, lai apgādātu aptiekas, slimnīcas un citus veselības aprūpes pakalpojumu sniedzējus ar nepieciešamajiem medikamentiem un citām precēm. Vienlaikus nodrošinot, ka visas preces tiek piegādātas pareizajā vietā, pareizajā laikā, pareizajā temperatūrā un tām atbilstošos apstākļos.

Uzņēmumam ir vajadzīgās licences, zināšanas un pieredze farmaceitisko produktu loģistikas pakalpojumu sniegšanā, turklāt tas darbojas, ievērojot visus likumus, noteikumus un kvalitātes nodrošināšanas procedūras.

SIA „Wogen Pharm” augstu vērtē savus sadarbības partnerus un katru pasūtījumu izpilda ar individuālu un operatīvu pieeju. Lojalitāte pret klientu, viennozīmīgi, ir kompānijas uzņēmējdarbības būtiska sastāvdaļa. SIA „Wogen Pharm” ir svarīgi, lai katrs klients atzinīgi novērtē veikto sadarbību un to vēlas turpināt, jo tieši tas ir nodrošinājis uzņēmuma veiksmīgu izaugsmi.

Farmācijas nozarē uz katra uzņēmuma pleciem, kas darbojas „medikamentu ķēdē”, gulstas milzu atbildība. Ne tikai par pacientu atveseļošanos, bet arī vispārīgu dzīves kvalitātes un dinamikas uzlabošanu šajā steigas un stresa laikmetā, kad cilvēkiem bieži vien nepietiek laika parūpēties par sevi un savu veselību. Tāpēc SIA „Wogen Pharm” garantē, ka gan sabiedrības veselības jautājumi, gan arī rūpes par katra klienta vajadzībām un, protams, labklājību, uzņēmumam ir pirmajā vietā.