2023-04-13 14:47:21
DelfinGroup, AS

DelfinGroup, AS vakances

Uzņēmuma apraksts
3 141
Skatījumu skaits
AS "DelfinGroup" ir licencēts finanšu nozares uzņēmums, kas dibināts 2009. gadā un pārstāv zīmolus "Banknote", "VIZIA" un "Rīgas pilsētas lombards". Uzņēmums nodrošina darbu vairāk kā 300 profesionāļiem visā Latvijā.


Karjeras izaugsme. Uzņēmumam paplašinoties un pilnveidojoties, aizvien rodas vajadzības pēc speciālistiem. Darbinieki, kuri pierādījuši sevi ar teicamiem darba rezultātiem un lojālu attieksmi pret uzņēmumu, tiek novērtēti, piedāvājot karjeras izaugsmes iespējas.

Saliedēta un draudzīga komanda. "DelfinGroup" viena no galvenajām vērtībām vienmēr ir bijusi stabila komanda. Uzņēmumā strādā visdažādākā vecuma speciālisti un veicamie pienākumi ir vienlīdz piemēroti abiem dzimumiem.

Mūsdienīga darba vide. Mūsu birojs ir moderns, plašs un aprīkots ar jaunākajām tehnoloģijām, lai ikvienam nodrošinātu ērtu darba vidi.

Kultūra un tradīcijas. "DelfinGroup" vairāk kā 10 gadu darbības laikā ir izveidojis spēcīgas tradīcijas. Savus sasniegumus atzīmējam ikgadējos saliedēšanās pasākumos laivu braucienā vai sporta spēlēs, Ziemassvētku ballē, uzņēmuma dzimšanās dienā, kā arī daudz citos saliedēšanās pasākumos nodaļu ietvaros.

Pievienojies "DelfinGroup" komandai!