2023-04-13 14:47:21

Restorāna ražošanas vadītājs/-a

CVMarket.lv klients
1800 - 2400 €/mēn. Bruto

Darba apraksts

Restorāna ražošanas vadītājs/-a ir atbildīgs/-a par visas virtuves darbības organizēšanu un ražošanas procesu pārvaldību no plašākas perspektīvas. Viņš/-a nodrošina, ka visa virtuve darbojas efektīvi - sākot ar darba grafiku sastādīšanu un uzdevumu sadalīšanu līdz izejvielu piegādes plānošanai, krājumu kontrolei un sadarbībai ar piegādātājiem.

Restorāna ražošanas vadītājs/-a uzrauga pārtikas drošības un higiēnas prasību ievērošanu, analizē ražošanas izmaksas, optimizē izdevumus un cenšas pastāvīgi uzlabot darba procesus. Viņš/-a risina radušās problēmas, ātri reaģē uz neparedzētām situācijām un sadarbojas ar administrāciju un apkalpošanas komandu, lai nodrošinātu labāko klientu pieredzi. Šī pozīcija prasa stratēģisku domāšanu, organizatoriskās spējas un atbildību par visu ražošanas ķēdi.

Pienākumi un atbildība

Restorāna ražošanas vadītājs ir virtuves procesa stratēģis, kurš ne tikai strādā kopā ar komandu, bet arī plāno un organizē visu virtuves darbu. Viņš/-a ir atbildīgs par:

  • darba plūsmas plānošanu;
  • uzdevumu sadali komandai;
  • izejvielu pasūtīšanu;
  • krājumu kontroli.

Vadītājs nodrošina, ka ražošana norit raiti, ievērojot receptes, higiēnas, drošības un kvalitātes standartus. Viņš/-a risina problēmas, kas saistītas ar piegādēm, iekārtām vai ražošanu, komunicē ar zāles administratoriem un nodod svarīgu informāciju komandai. Tāpat viņš/-a apmāca jaunus darbiniekus un rūpējas par efektīvu komandas sadarbību visā virtuvē.

Uzņēmums piedāvā:

  • Atbildīgu un interesantu darbu.
  • Darbu stabilā un augošā uzņēmumā.
  • Iespējas profesionāli pilnveidoties un veidot karjeru.
  • Brīvību realizēt un īstenot savas idejas.
  • Draudzīgu un atsaucīgu kolektīvu.
  • Algu, kas vienmēr tiek izmaksāta laikā.
  • Konkurētspējīgu atalgojumu.
  • Patīkamu darba vidi un labu atmosfēru komandā
  • Iespēju padziļināt zināšanas un kāpt karjeras kāpnēs.
  • Apmācības, lai nodrošinātu augstu apkalpošanas kvalitāti.
  • Siltas maltītes darba laikā.