Restorāna ražošanas vadītājs/-a ir atbildīgs/-a par visas virtuves darbības organizēšanu un ražošanas procesu pārvaldību no plašākas perspektīvas. Viņš/-a nodrošina, ka visa virtuve darbojas efektīvi - sākot ar darba grafiku sastādīšanu un uzdevumu sadalīšanu līdz izejvielu piegādes plānošanai, krājumu kontrolei un sadarbībai ar piegādātājiem.
Restorāna ražošanas vadītājs/-a uzrauga pārtikas drošības un higiēnas prasību ievērošanu, analizē ražošanas izmaksas, optimizē izdevumus un cenšas pastāvīgi uzlabot darba procesus. Viņš/-a risina radušās problēmas, ātri reaģē uz neparedzētām situācijām un sadarbojas ar administrāciju un apkalpošanas komandu, lai nodrošinātu labāko klientu pieredzi. Šī pozīcija prasa stratēģisku domāšanu, organizatoriskās spējas un atbildību par visu ražošanas ķēdi.
Restorāna ražošanas vadītājs ir virtuves procesa stratēģis, kurš ne tikai strādā kopā ar komandu, bet arī plāno un organizē visu virtuves darbu. Viņš/-a ir atbildīgs par:
Vadītājs nodrošina, ka ražošana norit raiti, ievērojot receptes, higiēnas, drošības un kvalitātes standartus. Viņš/-a risina problēmas, kas saistītas ar piegādēm, iekārtām vai ražošanu, komunicē ar zāles administratoriem un nodod svarīgu informāciju komandai. Tāpat viņš/-a apmāca jaunus darbiniekus un rūpējas par efektīvu komandas sadarbību visā virtuvē.
Lūdzu, ievadi savu jautājumu. Kad darba devējs atbildēs uz Tavu jautājumu, atlbilde parādīsies pie darba sludinājuma. CVMarket.lv apmeklētāji neredzēs Tavu e-pasta adresi.
CVMarket.lv pievienos linku uz izvēlēto darba sludinājumu e-pasta apakšā.