2023-04-13 14:47:21
A-ES Group Construction, SIA

A-ES Group Construction, SIA vakances

Uzņēmuma apraksts
2 038
Skatījumu skaits
Mēs zinām, ka pat vērienīgākie projekti ir iespējami, ja pie viņiem strādā profesionāļu komanda, kas mīl savu darbu. Uzņēmuma «A-ES Group Construction» misija ir sniegt klientiem visefektīvākos, uzticamākos, drošākos un optimālākos risinājumus.

Pie mums strādā profesionāli būvinženieri ar pieredzi vismaz desmit gadus. Mēs zinām, tieši kādā veidā Jūsu projekts būs vispiemērotākais konkrētajā situācijā. Tajā pašā laikā, mēs vienmēr esam atvērti konstruktīvam dialogam un esam gandarīti, palīdzēt attīstīt pareizo risinājumu, lai tas atbilstu visām Jūsu prasībām.

Vairāk nekā 8 gadu pieredze tirgū «A-ES Group Construction» ir ieguvusi reputāciju kā viens no vadošajiem būvniecības uzņēmumiem Latvijā. Mūsu klienti ir lielākie ģenerāluzņēmēji Baltijā. Taču mēs esam atvērti sadarbībai arī privātpersonām.

Mēs strādājam ar būvmateriālu ražotājiem tieši, bez starpniekiem, kā arī lepojamies ar savu montāžas cehu un autoparku, kas dod iespēju klientiem piedāvāt pilna spektra pakalpojumus. Šie faktori ļauj samazināt ražošanas izmaksas un piedāvāt mūsu klientiem viskonkurētspējīgāko cenu tirgū, saglabājot visaugstāko kvalitāti.

Mēs piedāvājam pilnu pakalpojumu klāstu, sākot no projektēšanas līdz garantētam objektam. Pēc līguma parakstīšanas ar mums, jūs varat būt pārliecināti, ka darbs tiks veikts augstākajā līmenī, un tieši laikā.