2023-04-13 14:47:21

Biroja administrators/-e

CVMarket.lv klients
505 €/mēn. Bruto

Darba apraksts

Mix Media Group ir biroja administratora/es (uz pus slodzi) meklējumos! Meklējam kādu, kas ne tikai spēs izpildīt visus ierastos administratīvos uzdevumus, bet arī ir komunikabls, dzīvespriecīgs, atvērts un gatavs kļūt par mūsu biroja seju, sirdi un dvēseli. :) Ikdiena pie mums var patiešām būt aizraujoša, viss kā pienākas uzņēmumam, kas sastāv no četrām radio stacijām, ziņu portāla un interneta televīzijas.

Prasības kandidātiem

Ikdienā komunicējam latviešu, krievu un dažreiz arī angļu valodās, tādēļ no Tevis sagaidām, ka zināsi šīs valodas un varēsi gan runāt, gan rakstīt tajās.

Uzņēmums piedāvā

Tā kā meklējam kolēģi uz pus slodzi, šo būs viegli apvienot ar studijām, bērna audzināšanu vai jebko citu, kas Tavā dzīvē var aizņemt nedaudz vairāk laika, kā tikai vakarus un brīvdienas. Ja, lasot augstāk minēto, domā, ka esi šim darbam kā radīta/s, daudz nedomā un sūti mums savu pieteikumu! Mūsu foršais kolektīvs ļoti, ļoti nu pavisam ļoti Tevi gaida! Biroja adrese: Krišjāņa Valdemāra iela 8 Mob.: 22333381 Ziņu portāls: http://www.mixnews.lv/ Neto jeb alga uz rokas - 360 EUR mēnesī Lai pieteiktos vakancei, spiediet uz pogas "Pieteikties".