2023-04-13 14:47:21

Klientu apkalpošanas speciālists IT sistēmu ieviešanas un atbalsta jomā

CVMarket.lv klients
800 - 1500 €/mēn. Bruto

Darba apraksts

Tavi pienākumi būs nodrošināt efektīvas Meemo sistēmas ieviešanu esošo klientu uzņēmumos! Meemo produkti tiek izstrādāti kompānijā Miittech un dod iespēju pārvaldīt visus uzņēmuma procesus vienuviet. Tev būs jākonsultē un jāsniedz atbalsts klientiem darbā ar MEEMO IT produktiem sunstar.group. Sadarbība ar uzņēmuma IT sistēmu izstrādes komandu IT sistēmu ieviešanā, uzturēšanā un attīstīšanā. Aicināsim Tevi aktīvi piedalīties uzņēmuma IT sistēmas attīstībā un pilnveidošanā.

Prasības kandidātiem

Mēs priecāsimies, ja Tev būs interese par informācijas tehnoloģijām, izpratne par sistēmas lietotāju dokumentācijas izstrādi, analītiska domāšana. Izbraucieniem pie klientiem auto mēs nodrošināsim, Tev nepieciešama tikai B kategorijas vadītāja apliecība. Augstu vērtējam prasmi strādāt komandā, labas komunikācijas spējas un atbildību pret veicamajiem darba pienākumiem.

Uzņēmums piedāvā

Pie mums Tev būs iespēja profesionāli attīstīties kopā ar nozares labākajiem speciālistiem. Ja šis Tevi uzrunāja, tad piesakies, un, tiekoties klātienē, varēsim Tevi iepazīstināt ar šo produktu un izstāstīt daudz vairāk. Lai pieteiktos vakancei, spiediet uz pogas "Pieteikties".