2023-04-13 14:47:21

Nekustamo īpašumu aģents/-e

CVMarket.lv klients
400 - 1000 €/mēn. Bruto

Darba apraksts

Starptautiska nekustamo īpašumu kompānija SIA "Baltic States" izsludina vakanci nekustamā īpašuma aģentam. Ja nebaidies no tā, ka tev nebūs pamatalgas, bet būs iespēja nopelnīt tik, cik būsi gatavs darīt un ieguldīt savu laiku šajā profesijā.

Prasības kandidātiem

Esi atbildīgs, mērķtiecīgs, ļoti aktīvs, mobils, smaidīgs, pozitīvs, patīk komunicēt ar cilvēkiem, piemīt spēja stundām klausīties citus, esi taisnības cīnītājs un ļoti iejūtīgs un nepatīk vienmuļš darbs, ir auto un autovadītāja tiesības, proti runāt latviešu un krievu valodā, proti apieties ar mobilo telefonu, datoru un uzņemt skaidrus foto attēlus - tad Tu esi tas, ko meklējam! Kandidātiem bez pieredzes - priekšroka.

Uzņēmums piedāvā

Mēs esam viena no lielākajām kompānijām, kas strādā tieši Latvijas reģionos, perfekta reputācija, klienti mūs rekomendē draugiem un atgriežas vairākkārt, lieliski sadarbības nosacījumi, labākā apmaksa par padarīto darbu, bonusu sistēma, izaugsmes iespējas, sadarbība un pieredzes apmaiņa ar citām valstīm, kvalitatīva un personalizēta apmācību sistēma. Sūti CV, iepazīsties ar mums www.balticstates.lv, pievieno savu foto! Lai pieteiktos vakancei, spiediet uz pogas "Pieteikties".