2023-04-13 14:47:21

Pārstāvniecības vadītājs Latvijā

CVMarket.lv klients
No 2750 €/mēn. Bruto

Darba apraksts

Mūsu uzņēmumā šobrīd ir vairāk nekā 300 darbinieku 22 valstīs* visā pasaulē. Pateicoties mūsu lielākajiem veikaliem Print24.com un Easyprint.com, uzņēmums ir kļuvis par vienu no vadošajiem tiešsaistes poligrāfijas uzņēmumiem Eiropā un turpina attīsties ļoti strauji, tāpēc mēs steidzami meklējam darbinieku šādā amatā uz pilnu slodzi:

 

Pārstāvniecības vadītājs Latvijā

 

Jūsu uzdevums kā pārstāvniecības vadītājam būs aktīvi pārdot visus UNITEDPRINT produktus, pakalpojumus un funkcijas. Jūs būsiet atbildīgs par pārdošanas aktivitāšu attīstību un paplašināšanu un aktīvu jaunu klientu piesaisti Latvijā. Jūsu pienākumos arī ietilps attiecību uzturēšana ar esošajiem klientiem, palielinot pārdošanas apjomu un vajadzības gadījumā nodrošinot nepieciešamos klientu apkalpošanas pakalpojumus. Tāpat jums būs jāpiedalās biznesa un prezentācijas pasākumos, piemēram, izstādēs, semināros u.c., gan aktīvi jāmeklē piemēroti ražošanas partneri. Jūs būsiet atbildīgs par nepārtrauktu mūsu produktu, pakalpojumu un funkciju pilnveidošanu mūsu vietnēs, sekojot līdzi tirgus aktualitātēm un salīdzinot konkurentu piedāvājumus un izcenojumus.

 

No jums sagaidām:

  • darba pieredze pārdošanas jomā ražošanas uzņēmumā;
  • pieredze poligrāfijas vai mediju nozarē tiks uzskatīta par priekšrocību;
  • pārbaudāmi sasniegtie pārdošanas mērķi dinamiskā vidē;
  • spēja komunicēt ar dažādām mērķa grupām dažādos vadības līmeņos un veidot tīklus;
  • laba izpratne par e-komercijas procesiem un digitālajiem produktiem;
  • pašiniciatīva un gatavība meklēt risinājumus dažādām situācijām;
  • latviešu valodas zināšanas dzimtās valodas līmenī gan mutiski, gan rakstiski;
  • labas angļu vai vācu valodas zināšanas gan rakstiski, gan mutiski;
  • gatavība doties komandējumos un B kategorijas autovadītāja apliecība.

Prasības kandidātiem

Mēs piedāvājam:

Mēs esam finansiāli ļoti stabils un pelnošs privāts uzņēmums ar pieredzējušiem starptautiska mēroga valdes locekļiem un darbiniekiem. Mēs piedāvājam iespēju strādāt no mājām, kas palīdz labāk saskaņot darba un ģimenes dzīves ikdienu. Mēs nodrošinām dienesta automašīnu privātām vajadzībām. Uzņēmuma darbiniekiem ir pieejama sporta zāle un atpūtas zona: sporta zālē ir pieejami gan individuāli treniņi, gan grupu treniņi, un veselības konsultants palīdzēs jums piemeklēt piemērotāko variantu. Savukārt atpūtas zonā ir pieejami relaksējoši šūpuļtīkli ar skatu uz krāsainu akvāriju. Spēļu zonā jūs atradīsiet pinbola galdu, galda futbolu un konsoles ar aizraujošām spēlēm.

 

Vai esam jūs ieinteresējuši?

Lūdzam nosūtīt detalizētu pieteikumu vācu vai angļu valodā, norādot savu vēlamo algas apmēru un iespējami ātrāko darba uzsākšanas datumu, Davīnei Lerhlei (Davine Lerchl) e-pastā uz jobs[at]unitedprint.com vai nosūtiet to pa pastu uz šādu adresi: Unitedprint.com SE, Friedrich-List-Straße 3, 01445 Radebeul, Vācija.

 

Gaidīsim jūsu pieteikumu!

* Beļģija, Dānija, Vācija, Somija, Francija, Grieķija, Lielbritānija, Īrija, Itālija, Luksemburga, Nīderlande, Norvēģija, Austrija, Polija, Portugāle, Zviedrija, Šveice, Slovākija, Slovēnija, Spānija, Čehija un Ungārija

 

If you are interested please send you CV to jobs[at]unitedprint.com

Please note that applications due to language skills have to be sent only in English or German language.