Zem "BURGERS 66" zīmola darbojas ģimenes restorāni, kuri sevī apvieno vienotus un augstus kvalitātes standartus.
"BURGERS 66" ir Latvijā radīts ģimenes restorāna koncepts, kura pirmsākumi ir meklējami, kombinējot klasiskas un laika gaitā pārbaudītas vērtības. Augstas kvalitātes Latvijā audzēta liellopu gaļa, klasiskas maizītes, svaigi dārzeņi un izmeklētas pašu gatavotas mērces, tādejādi iegūstot izcilus burgerus, kas ir tīri savās garšas niansēs. "BURGERS 66" sortimentā ir arī klasiskas itāļu picas, augstākās kvalitātes fritēti kartupeļi, dažādi salāti un sezonāli speciālie piedāvājumi, uzkodas un dzērieni.
Ēdienu gatavošana atbilstoši ēdienkartei un receptūrām:
- darbs ar sagatavēm;
- tīrības un kārtības uzturēšana darba vietā pēc HACCP standartiem;
- darbs maiņās;
- pasūtāmo produktu saraksta veidošana.
Prasības:
- vidējā vai vidējā/speciālā izglītība;
- darba pieredze līdzīgā amatā;
- izpratne par HACCP standartiem;
- spēja strādāt patstāvīgi un komandā.
Piedāvājam pavāra darbu Baldonē - vienā no četriem "Burgers 66" franšīzes restorāniem un:
- konkurētspējīgu atalgojumu. Atalgojums tiek piedāvāts, izvērtējot darbinieka atbilstošo kvalifikāciju attiecīgajam amatam;
- sociālās garantijas;
- atsaucīgu kolektīvu un vadību;
- apmacības darba vietā.