2023-04-13 14:47:21

Santehniķi/-es

CVMarket.lv klients
1025 - 1830 €/mēn. Bruto

Darba apraksts

Aicinām darbā santehniķus.

Mūsu klients šajā draudzīgajā Vidusjūras valstī ir Maltas vadošais būvniecības un inženiertehnisko pakalpojumu nozares operators, kas specializējas mehānisko un elektrisko būvdarbu veikšanā, HVAC (Apkure, ventilācija un gaisa kondicionēšana) risinājumos, kā arī liftu un eskalatoru, rūpniecības iekārtu un objektu pārvaldībā. Sakarā ar strauju uzņēmuma paplašināšanos, mēs meklējam kandidātus darbam pie cauruļu ierīkošanas darbiem dažādos projektos, tostarp daudzstāvu ēkās.

Tiek meklēti darbinieki trīs darba kategorijām: Palīgi (bruto 12 300 EUR gada), Speciālisti (15 000-17 000) un Tehniķi (18-22 000 gadā). Nepieciešama tikai pareiza attieksme - darba devējs Jūs pats tālāk apmācīs darba procesā.

Lai jums palīdzētu arī turpmāk, organizācija nodrošina pastāvīgas mācīšanās un attīstības iespējas, piešķirot jums arī vairākas priekšrocības, tostarp veselības un dzīvības apdrošināšanu, apdrošināšanu pret nelaimes gadījumiem, kā arī labsajūtu veicinošas aktivitātes, piemēram, bezmaksas sporta zāles nodarbības. Darba kolektīva rīcībā ir privilēģiju karte, kas ļauj izmantot atlaides veikalos visā Maltā un Gozo salā. COVID 19 noteikumi prasa testu veiktu maksimāli 72 stundas pirms ierašanās valsti.

 

Pienākumi un atbildība:

  • Dažādu materiālu maza un liela diametra santehnikas cauruļu instalācija.
  • Augsta blīvuma polietilēna (HDPE) un polipropilēna (PPR) cauruļvadu metināšana un instalācija.
  • Cinkota vai melna tērauda cauruļvadu instalācija, izmantojot ātro savienojumu.
  • Darbs ar mehāniska (Victaulic) un vītņu cauruļvadu sistēmām.

Prasības kandidātiem

Vēlams, lai Jums būtu:

  • Iepriekšēja darba pieredze mehānisko instalāciju jomā ēku pakalpojumu nozarē.
  • Izpratne par tehniskiem rasējumiem.
  • Proaktīva pieeja un mērķtiecība, spēja labi plānot, organizēt un sazināties - angļu valoda ir galvenais!
  • Nav sodāmības un ideālā gadījumā arī derīga vadītāja apliecība.
  • Prasme kā komandas spēlētājam strādāt mainīgā un izaicinošā vidē.
  • Vēlme attīstīties, spēja strādāt patstāvīgi, organizējot savu darbu, uzticamība.
  • Kandidātam jābūt ES pilsonim.

Uzņēmums piedāvā

Tev noteikti patiktu dzīvot un strādāt Maltā. Ienākuma nodokļi šeit ir zemi — tik,ai 9,2% no ikmēneša bruto algas. Vidusjūras klimats ļauj baudīt skaistās pludmales un silto jūru visu gadu. Maltā ir ērts sabiedriskais transports, viss viegli un ātri pieejams; prāmju satiksme ar Itāliju un Tunisiju. Te ir daudz vēsturisku vietu, kā arī labs un gards ēdiens. Darbojas latviešu diaspora. Ko vēl gaidi? Pievienojies mums!

 

Darba līgums: Darba līgums sākumā tiek noslēgts uz gadu, ar darba devēju vienojoties, kad vēlaties doties atvaļinājumā, kāds ir ēdināšanas un ceļa pabalsts nedēļā, kādi ir dzīvošanas nosacījumu (kopā vai individuāli), darba apģērbs un aprīkojums tiek nodrošināts, avanss tiek izmaksāts ierašanās brīdī, par turpmāko samaksas grafiku un lidojumiem mājup vienojoties vēlāk. Galvenās priekšrocības ir stabils un uzticams darba devējs, kas var palīdzēt Jums attīstīt karjeru un izaugsmi!

 

Pieteikšanās kārtība: Pieteikumam un kandidāta CV jābūt angļu valodā (bet sākumā var būt arī latviski); Intervijas angļu (un latviešu) valodā caur Skype ar PRIME Recruitment un klientu; Atzīmējiet savu pieteikumu ar atsauces kodu: K 1153-1. Pēc Jūsu pieteikuma izskatīšanas mēs ar Jums sazināsimies, lai uzaicinātu uz interviju angļu un latviešu valodā PRIME personāla atlases birojos Rīgā - iespējams, izmantojot Skype.