2023-04-13 14:47:21
Centrs AV, SIA

Centrs AV, SIA vakances

Uzņēmuma apraksts
758
Skatījumu skaits
Sveiks, dzīvnieku draugs! Kas mēs esam par zvēriņu? Ieskaties mums acīs, un Tu acumirklī sajutīsi, ka draudzīgums un atvērtība ir Animu būtiskākās vērtības. Mūsu interneta veikala klāsts tiek papildināts ik stundu ar zoo produktiem Tavam mīļdzīvniekam, lai parūpētos par tā vajadzībām un labsajūtu – lai to palutinātu, parotaļātos, nepieciešamības gadījumā izārstētu un uzspodrinātu kažoku. Mēs rūpējamies ne tikai par mīluļu fizisko, bet arī garīgo veselību.

Ar jums jau vairāk kā 23 gadus!

Visticamāk, Animu vārds dzīvnieku mīļiem nav vēl tik atpazīstams, taču mūsu stāsts sākas ar Zaļo Veterināro aptieku, kas jau kopš 1998. gada piedāvājusi kvalitatīvas preces mīļdzīvniekiem un lauksaimniecības dzīvniekiem. Veterināro aptieku plašajā preču klāstā ir pieejama dzīvnieku barība, papildbarības, veterinārie medikamenti, instrumenti, materiāli, kā arī zoo preces. Mūsu veterināro aptieku tīkla galvenās vērtības ir godīgums, cieņa un profesionāli darbinieki.

Veterinārās aptiekas visā Latvijā.

Animu nav tikai interneta vidē apskatāms eksponāts, un ikviens mūs var apciemot, apskatīt, paglaudīt un uzrunāt. Šobrīd esam izauguši līdz 12 veterinārajām aptiekām visā Latvijā. Esam atrodami Daugavpilī, Ikšķilē, Jēkabpilī, Kuldīgā, Limbažos, Pļaviņās, Rūjienā, Smiltenē, Tukumā, Valmierā, Ventspilī. Pavisam nesen durvis vēra mūsu pati jaunākā veterinārā aptieka un zooveikals Ogrē. Ik dienu turpinām pilnveidot un apmācīt mūsu personālu, lai sniegtu Tev informatīvu atbalstu un nepieciešamo palīdzību jebkurā situācijā – lai katra Animu vizīte ir pozitīvs piedzīvojums.