2023-04-13 14:47:21
Hidrobalt Latvija, SIA

Hidrobalt Latvija, SIA vakances

Uzņēmuma apraksts
1 616
Skatījumu skaits
"Hidrobalt Latvija" pieder kompāniju grupai, kas šobrīd strādā Lietuvā, Baltkrievijā, un Latvijā. 2013 gadā tika nodibināts meitas uzņēmums Latvijā ar mērķi apkalpot klientus.

Vairāk par "Hidrobalt" grupu.

UAB "Hidrobalt" Lietuvā darbojas jau 20 gadus. Uzņēmums dibināts 1995. gadā Alītā. Šodien "Hidrobalt" ir nodaļas Kauņā, Klaipēdā un Viļņā. 2004. gadā darbību sāka meitasuzņēmums Baltkrievijā,
2011. gadā uzņēmumā tika ieviesta kvalitātes vadības sistēma ISO 9001:2008. Starptautiskā sertifikācijas iestāde „Bureau Veritas Quality International” (BVQI) izsniedza „Hidrobalt” sertifikātu, kas apliecina, ka uzņēmuma kvalitātes vadības sistēma atbilst standarta prasībām.
Galveno „Hidrobalt” izstrādājumu sortimentu veido:
– mehāniskie reduktori, frekvences pārveidotāji;
– tehniskās šļūtenes, to savienojumi, vārstuļi;
– hidrauliskie un pneimatiskie komponenti;
– dzinēju siksnas, skriemeļi;
– gultņi, blīves, spailes;
– uzgaļu presēšana hidrauliskajām šļūtenēm diametrā līdz divām collām;
– uzgaļu presēšana rūpnieciskajām šļūtenēm diametrā līdz 51 mm.
Uzmanīga attieksme pret klientiem
Ilgstoša sadarbība ir iespējama tikai tad, ja ir abpusējs izdevīgums un uzticība, kas iegūta ikdienas darbā. Tās ir ātras atbildes, izsmeļoša informācija, racionāli priekšlikumi un gatavi risinājumi. Mēs cenšamies, lai ikviens mūsu jaunais klients kļūtu par patstāvīgo klientu.
Kvalificēts personāls
80% „Hidrobalt” darbinieku ir augstākā inženiertehniskā izglītība un praktiskā mehānikas darba pieredze. 
Vai cilvēks var būt labs speciālists visās jomās? Mūsu vadītāji specializējas izstrādājumu grupās, tāpēc var sniegt Jums kvalificētas konsultācijas izstrādājumu izvēles, piemērošanas, lietošanas vai uzstādīšanas jautājumos.
Tehnoloģiskie jaunumi
Mēs rūpīgi sekojam visiem tehnoloģiju jaunumiem. Jaunu tehnoloģiju ieviešana un iekārtu modernizēšana ir viens no veidiem, kā konkurēt, nezaudēt svarīgas tirgus pozīcijas, uzlabot darbības efektivitāti. Tāpēc ticam, ka mūsu zināšanas šajā jomā būs noderīgas arī mūsu klientiem.
Kvalitāte
Tie, kuriem nākas saskarties ar neplānotu iekārtu remontu, biežu to profilaksi, labi saprot, cik svarīga ir kvalitāte. Mēs izvēlamies tikai augstākās kvalitātes izstrādājumus, kas uzticami kalpos Jums daudzus gadus.
Piegāde īstajā laikā
Plašs preču sortiments – vairāk nekā 9000 pozīciju – no visvienkāršākajām līdz specializētām. Liela noliktava, kurā ir vairāk nekā 5000 preču pozīciju, kas tiek papildinātas atbilstoši mūsu klientu vajadzībām. Labi sakari ar lielākajiem Eiropas ražotājiem un Lietuvas uzņēmumiem. Šodien, kad laiks ir svarīgāks nekā jebkad agrāk, tas ļauj mums piegādāt preces klientam vajadzīgajā laikā.