2023-04-13 14:47:21

Istabenis/-e

CVMarket.lv klients
No 3.7 €/st. Bruto

Darba apraksts

Par mums:

Saulainākajā Latvijas mazpilsētā Pāvilostā pavisam nesen durvis vērusi 4* viesnīca OTTO Hotel & Sun.

Mazpilsētas vēsturiskajā centrā līdzās jahtu ostai, OTTO iederas Pāvilostas bezrūpīgajā, dabiskajā noskaņā. Viesnīca ar jumta terasi, no kuras redzams apvārsnis, ļauj baudīt vēlākos saulrietus Latvijā, savukārt OTTO dārza terasē baudāmi ēdieni no svaigiem, vietējiem produktiem. OTTO Sun spa centrs ar peldbaseinu un helioterapijas lampām īpaši aicina viesus gada tumšajos mēnešos baudīt veselīgu un dabisku saules gaismas starojumu. Viesus laipni uzņem neliela un saliedēta komanda, kas strādā ciešā saskarsmē ar viesnīcas īpašniekiem un pāvilostniekiem.

Mēs meklējam:

Kādu, kurš pievērš uzmanību detaļām un pamana mazās - nozīmīgās nianses, kuras ne visi spēj pamanīt; Tādu, kam ir praktiska pieeja darbam un vienmēr apņemas un paveic paredzētos darba pienākumus; Elastīgu un pielāgoties spējīgu personu, kuram patīk palīdzēt; Ļoti labi organizētu un pašmotivētu un strādīgu cilvēku ar “Es to varu” attieksmi; Svešvalodu prasme tiks uzskatīta par priekšrocību.

Prasības kandidātiem

Tev jābūt:

Patikai uzturēt tīrību un kārtību, kā arī jālepojas ar savu darbu; Apņēmībai ievērot mūsu zīmola vērtības; Apkalpojošās sfēras orientētam; Cieņā un rūpēs par apkārtējo vidi;

Gatavam strādāt rīta un vakara maiņas, kā arī nedēļas nogales un svētku dienas; Pieredze tīrīšanā uzskatāma par priekšrocību, tomēr nav būtiska.

Uzņēmums piedāvā

Kļūstot par OTTO ģimenes locekli, mūsu zīmola vērtības, kuras attiecinām pret OTTO viesiem, izpaužam arī savstarpēji;

  • Piedāvājam konkurētspējīgu atalgojumu sākot no 3.70 Eur stundā;
  • Ēdināšana darba laikā tiek nodrošināta;
  • Piedāvājam nakšņošanas iespējas Pāvilostā;
  • Sniedzam regulāras atsauksmes par padarīto darbu, lai spētu pilnveidoties un attīstīties;
  • Izsniegsim darba formas tērpu, lai vizuāli iederētos vēl labāk;
  • Organizējam regulārus komandas saliedēšanas pasākumus.

Pieteikties, sūtot CV vai, zvanot uz: 29111606