2023-04-13 14:47:21

Kesko Senukai Latvia, AS vakances

Uzņēmuma apraksts
61 805
Skatījumu skaits
AS "Kesko Senukai Latvia" ir straujāk augošais uzņēmums tā sauktajā "do it yourself" (DIY) jeb "dari pats" veikalu segmentā Latvijā. Uzņēmums vada un attīsta "K Senukai" veikalus Latvijā ar konceptu "No padoma līdz risinājumam".

Šobrīd Latvijā darbojas vienpadsmit "K Senukai" veikali Rīgā, Jelgavā, Tukumā, Liepājā, Cēsīs, Madonā, Rēzeknē un Daugavpilī, to skaitā Latvijā vienīgais specializētais veikals būvniecības profesionāļiem un meistariem "Procenter" Rīgā, Maskavas ielā 418a.

Vēlamies, lai mūsu klienti dzīvotu sakārtotā, skaistā vidē, tāpēc piedāvājam būvniecības, dārza, saimniecības un mājas labiekārtošanas preces, plašu sadzīves tehnikas un sadzīves preču klāstu, kā arī dažādus pakalpojumus un mūsu profesionāļu konsultācijas.

Vienmēr priecājamies par darbiniekiem, kuri patiesi interesējas par savu darbu! Gaidām mūsu darbinieku rindās cilvēkus, kuri novērtēs iespēju strādāt draudzīgā kolektīvā ar iedvesmojošiem vadītājiem, elastīgu darba grafiku, pārdomātu bonusu sistēmu, veselības apdrošināšanu, profesionālās un vispārējās apmācības un īpaši zemas cenas uzņēmuma veikalos.

Interesenti aicināti pieteikties darbam "K Senukai" veikalos un administrācijā! Jautājumu gadījumā zvanīt uz vienu no tālruņa numuriem: +371 25480160, +371 67810189.