2023-04-13 14:47:21
Lux Riga, SIA

Lux Riga, SIA vakances

Uzņēmuma apraksts
26 801
Skatījumu skaits
Sia ’’Lux Riga’’ ir starptautiska koncerna Lux Intrenational AG pārstāvniecība Latvijā. Lux International AG darbojas vairāk, kā 50 valstīs un ir vadošā kompānija pasaulē savā sfērā. Lux Riga savas darbības Latvijā uzsāka 2007.gadā. Firma nodarbojas ar kvalitatīvu Premium klases un ekskluzīvu sadzīves tehnikas un to aksesuāru tirdzniecību un apkopi.

VĪZIJA
Mēs uzlabojam dzīves kvalitāti Latvijas iedzīvotājiem, izmantojot inovatīvus risinājumus tīrākam gaisam, tīram ūdenim un labākai iekštelpu videi.

MŪSU KULTŪRA
Lux ir viena no vadošajām un visvairāk cienījamām tiešās pārdošanas organizācijām pasaulē ar bagātīgu panākumu vēsturi, tālredzīgu, inovatīvu un progresīvu uzsvaru uz nākotni.
Ja jūs aizraujaties ar pārdošanu un ir vēlme palīdzēt klientiem, Lux ir vieta, kur būt. Mēs esam viena liela komanda, kas piedāvā motivējošas un izaicinošas darba vietas. Jums būs iespēja piedalīties dažādās veicināšanas programmās un pasākumos , kas tiek organizēti Baltijas mērogā, kā arī visā pasaulē.

MŪSU PRIEKŠROCĪBAS
Alga, kura balstīta uz sasniegumiem
Elastība darba laikā
Karjeras kāpnes no tirdzniecības pārstāvja līdz filiāles vai reģionālajam vadītājam
Elastīgas sazināšanās metodes ar klientiem, izmantojot tele mārketingu, gadatirgus utt.
Sistemātiska produktu demonstrēšana ar nepārtrauktu attīstību
Elastīgs patērētāju finansējums līdz 48 mēnešiem
Klientiem ekskluzīvas garantijas, kā arī apkalpošanas atbalsts
Lux akadēmija. Profesionāla apmācību programma kartā karjeras atīstības posmā.

Lux Riga Ltd. - представительство международной компании Lux Intrenational AG в Латвии. Lux International AG работает более чем в 50 странах и является мировым лидером в своей области. Lux Riga начала свою деятельность в Латвии в 2007 году. Компания специализируется на продаже и обслуживании премиальной и эксклюзивной бытовой техники и аксессуаров.

VISION
Мы улучшаем качество жизни жителей Латвии с помощью инновационных решений для более чистого воздуха, чистой воды и улучшения внутренней среды.

НАША КУЛЬТУРА
Lux является одной из ведущих и наиболее уважаемых организаций прямых продаж в мире с богатым послужным списком успеха, перспективных, инновационных и перспективных.
Если вы увлечены продажами и хотите помочь своим клиентам, Lux - это то, что вам нужно. Мы - одна большая команда, которая предлагает мотивирующую и стимулирующую работу. У вас будет возможность участвовать в различных рекламных программах и мероприятиях, проводимых в балтийском масштабе и по всему миру.

НАШИ ПРЕИМУЩЕСТВА
Заработная плата на основе достижений
Гибкость в рабочее время
Карьерная лестница от торгового представителя до филиала или регионального менеджера
Гибкие способы общения с клиентами посредством телемаркетинга, ярмарок и т. Д.
Систематическая демонстрация продукта с постоянным развитием
Гибкое потребительское финансирование на срок до 48 месяцев
Клиенты имеют эксклюзивные гарантии, а также сервисную поддержку
Люкс Академия. Программа профессиональной подготовки один раз в карьере.