2023-04-13 14:47:21
Pigu Latvia, SIA

Pigu Latvia, SIA vakances

Uzņēmuma apraksts
39 167
Skatījumu skaits
“Pigu Grupa”, kurai pieder tiešsaistes veikals „220.lv“ Latvijā, „Pigu.lt“ Lietuvā un „Kaup24.ee“ Igaunijā, ir lielākais e-komercijas tirgus dalībnieks Baltijas valstīs. “Pigu Grupa” kopskaitā nodrošina darba vieta aptuveni 600 darbiniekiem, gan birojos, gan noliktavās. Mēs trīs gadus pēc kārtas ierindojamies starp pieciem visstraujāk augošajiem Centrāleiropas tehnoloģiju uzņēmumiem. 2019. gadā izveidojām tirdzniecības platformu Marketplace, kas darbojas visās trīs Baltijas valstīs, nodrošinot tiešsaistes tirdzniecības centra funkciju vietējiem uzņēmumiem.
Mēs esam pirmie tirgū, tāpēc meklējam aizrautīgus cilvēkus. Ja esat ambiciozs un Jums ir enerģija pārņemt Eiropas un pasaules e-komercijas tirgu un Jūs vēlaties piedalīties nākotnes risinājumu izstrādē - pievienojieties mūsu komandai.
Atsaucoties uz darba sludinājumu un iesniedzot savu CV un (vai) motivācijas vēstuli, Jūs uzticat savus personas datus SIA "Pigu Latvia". Ar informāciju par to, kādus kandidātu uz brīvajām darbavietām personas datus mēs vācam un apstrādājam, kādiem mērķiem tos izmantojam, cik ilgi glabājam un ar citu ar kandidātu personas datu apstrādi saistītu informāciju varat iepazīties https://220.lv/lv/t/datu-aizsardziba-kandidatiem