2023-04-13 14:47:21
REM PRO, SIA

REM PRO, SIA vakances

Uzņēmuma apraksts
10 017
Skatījumu skaits
SIA “REM PRO” tika dibināts 2007. gadā. Uzņēmums, īsā laika posmā, ir nostiprinājis savas pozīcijas Latvijas inženiertehnisko pakalpojumu tirgū un kļuvis par vienu no arhitektūras, projektēšanas un būvniecības vadības jomas līderiem Baltijas valstīs.

Šobrīd SIA “REM PRO” globālajā projektēšanas un būvniecības tirgū ir pārstāvēts 18 valstīs. Uzņēmuma projektu portfelī ir vairāk nekā 1000 veiksmīgi realizētu projektu, tostarp tādi lieli objekti kā Olimpiskais centrs Rēzeknē, Daugavpils Dizaina un mākslas skola Saules skola, cietums Liepājā, apartamentu viesnīca Amber Coast & Sea Jūrmalā, Tirdzniecības centrs Palazzo, dzīvojamais kvartāls un daudzi citi.

Mūsu misija ir sasniegt izcilus rezultātus pašu sarežģītāko inženiertehnisko problēmu risināšanā, savā darbā izmantojot tikai labāko pasaules pieredzi un kompetences, inovatīvas tehnoloģijas un mūsdienīgu pieeju.

*****

SIA “DEREX” ir sertificēts speciālists elektroinstalācijas, ēku sistēmu, telekomunikāciju tīklu būvniecībā un dažādu infrastruktūras projektu realizācijā. Mēs darbojamies ne tikai Latvijā, bet arī Vācijā.

Mēs esam kompetents un pieredzējis būvniecības nozares uzņēmums, kurš darbojas kopš 2010. gada un nodrošina pilna cikla pakalpojumus, tostarp projektēšanu, inženieriju, projektu plānošanu, būvniecības/instalācijas darbus un ekspluatācijas apkopi.

Mēs lepojamies ar to, ka spējam apkalpot plašu klientu loku, kuri uztic mums nozīmīgus un izaicinošus projektus.

*****

Uzņēmums "STARS MET" tika dibināts 1991. gada septembrī. Savas uzņēmējdarbības laikā „STARS MET” ir ieguvis lielu pieredzi būvniecības metāla konstrukciju ražošanas sfērā un iegājis starptautiskajā tirgū, nodibinot stabilus un savstarpēji izdevīgus sakarus ar dažādiem piegādātājiem un pasūtītājiem.

Uzņēmums "STARS MET" izgatavo metāla konstrukcijas no tērauda un nerūsējošiem velmējumiem, kas atbilst visām ES normām un standartiem. Uzņēmums veic metālizstrādājumu iepriekšējo apstrādi ar skrošu strūklas un bezgaisa krāsas izsmidzināšanas iekārtas palīdzību. Metālvelmējumu sagriešanai pielieto automātiskos lentzāģus un gāzplazmas griešanu. Metināšanas darbus veic ar mūsdienīgu pusautomātu palīdzību, izmantojot dažādus gāzu maisījumus, kas ļauj iegūt kvalitatīvas liela garuma šuves.

Uzņēmumam "STARS MET" piederošās ražošanas platības un mūsdienu iekārtas nodrošina 300-350 tonnu metāla konstrukciju ražošanas apjomu mēnesī. Metāla konstrukcijas izgatavo augstas kvalifikācijas speciālisti, kuru darba kvalitāte, kā arī izmantotās iekārtas, atbilst noteiktajiem sertifikātiem.

2011. gadā "STARS MET" saņēma ražošanas procesa kontroles sertifikātu atbilstoši LVS EN 1090 standartam. Uzņēmums eksportē metāla konstrukcijas uz dažādām valstīm, tādām kā Zviedrija, Norvēģija, Somija, Krievija, Brazīlija, Austrālija u.c..

*****

LAGRON ir viens no vadošajiem būvniecības uzņēmumiem Latvijā, kas specializējas industriālo, komerciālo, sabiedrisko, veselības un izglītības būvniecības projektos.
Katrs projekts ir augstas kvalitātes materiālu un mūsu būvnieku kompetences apvienojums, kuri ievēro starptautiskos standartus, lai nodrošinātu vislabākos rezultātus.

Pateicoties inovatīvajai pieejai projektu un komandas vadībai, mēs spējam sistemātiski virzīt būvniecību uz priekšu, nodrošinot, ka katrs posms tiek pabeigts pirms pāriet pie nākamā. Tas viss ļauj mums strādāt mērķtiecīgi un metodiski.